Home(Poli)kliniek voor epilepsieOpnamekliniek Heemstede

Opnamekliniek Heemstede

Uw behandelend en/of verwijzend arts heeft een opname voor u aangevraagd bij de Koningin Emma Kliniek van SEIN in Heemstede op terrein Meer en Bosch. In de Koningin Emma Kliniek zijn gevestigd: de observatieafdelingen voor Kinderen en Jongeren, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking, de Epilepsie Monitoring Unit (voor EEG-registratie), het Kinderepilepsiecentrum en het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Heemstede. 

Wij werken multidisciplinair

SEIN werkt multidisciplinair. Dit houdt in dat verschillende specialisten samenwerken om een goede diagnose en behandeling voor u te realiseren.

De aanleiding van uw opname kan zijn:

  • Verandering van de frequentie of de soort aanvallen;
  • het instellen of wijzigen van epilepsiemedicatie ;
  • Screening of epilepsiechirurgie mogelijk is, als medicatie niet voldoende werkt;
  • Psychosociale problemen bij epilepsie;
  • Vermoeden van niet-epileptische spanningsaanvallen (PNEA);
  • Het starten van een ketogeen dieet (voor kinderen). 

Informatie over uw opname

Als uw opnameaanvraag is binnengekomen, nemen wij telefonisch contact met u op om een opnamedatum af te spreken. Dit kan soms enige tijd duren in verband met een wachtlijst. Gaat het om de opname van een kind of om een volwassene met een verstandelijke beperking, dan is er desgewenst vooraf een kennismakingsgesprek.

Via het Opnamebureau kunt u een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek of meer informatie opvragen over de opname. Het Opnamebureau is dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer: (023) 5588115.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/