Werken bij

Werken én wonen bij SEIN

Wil je graag werken in de zorg en wonen op een unieke locatie? Dan is SEIN wellicht de plek voor jou! Wij bieden nieuwe medewerkers de mogelijkheid om te wonen in een compacte woning, omringd door groen en op loopafstand van het werk. De locatie van SEIN in Cruquius ligt in de woonwijk Wickevoort. Op de Groningerlaan hebben we een prachtig gebouw met acht studio’s gerealiseerd. In een groene omgeving en dicht bij Haarlem.

Lees meer over deze exclusieve kans op een baan én een woning!

Werken bij SEIN

Hoe is het om te werken bij SEIN? Een kennis- en expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. Op meerdere locaties hebben wij letterlijk de ruimte voor onze patiënten en cliënten maar ook voor jou als medewerker. Naast de verschillende video’s en foto’s die hiervan een beeld geven, kun je ook de verhalen lezen van medewerkers die nu al met plezier bij SEIN werken. Natuurlijk vind je hier ook de vacatures waar wij talent voor zoeken; voor nu en voor de toekomst. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de recruiter Dionne. Zij kijkt wat de mogelijkheden zijn voor jou binnen SEIN.
SEIN maakt ook ruimte voor zij-instromers via de WelSEINklas

 

Hoe is het om te werken bij SEIN?

Krijg een indruk hoe het is om bij ons te werken. Medewerkers vertellen over hun werk, wat ze fijn vinden en wat hun werk bijzonder maakt.

Collega's aan het woord

  • Het verschil maken
  • Ruimte voor doorgroeien
  • Bijdragen in beter welzijn
  • Divers en complex
  • De tijd nemen voor een patiënt

Ik kan oprecht zeggen dat ik iedere dag, dat ik werk, een oprecht verschil maak in iemand anders zijn leven.

Djyntha, Verpleegkundig specialist
Djyntha in gesprek met een patiënt in de polikliniek voor epilepsie in Heemstede

Duurzame zorg

Met onze medewerkers, cliënten, leveranciers en andere partners werken we samen aan de beste en duurzame zorg voor onze cliënten. Ook staan we voor een duurzame wereld en verkleinen onze CO2-voetafdruk. Als expertisecentrum zijn we altijd op zoek naar hoe we de zorg en de duurzaamheid ervan kunnen blijven verbeteren. We zijn er dan ook trots op dat we de hoogste erkenning hebben op het gebied van kwaliteit van zorg (Qualicor) en de op een na hoogste erkenning op het gebied van duurzaamheid (Milieuthermometer).

zonnepanelen op de daken van SEIN gebouwen

Heb je een vraag?

Meer weten over werken bij SEIN en wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Dionne en Ilja!.