Over werken bij SEIN

Over werken bij SEIN

Hoe is het om bij SEIN te werken?

Naast de verschillende video’s en foto’s die hiervan een beeld geven, zullen we ook verhalen delen van medewerkers die nu al met plezier bij SEIN werken. Kom dus nog eens terug om die verhalen te lezen! 

Wie zijn wij?

SEIN is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Naast epilepsie biedt SEIN ook diagnose en behandeling aan mensen met slaapproblemen. Voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking biedt SEIN diverse woonvormen, logeeropvang en dagbesteding.
Op meerdere locaties hebben wij letterlijk de ruimte voor onze cliënten, maar ook voor jou als medewerker. Bekijk de video’s om een goed beeld van onze locaties te krijgen.

Wat betekent dat voor jou?

Werken bij SEIN betekent dat er volop ruimte is voor jou en onze cliënten. Omdat wij een expertisecentrum zijn, hebben wij meer tijd voor onze cliënten. Onze medewerkers vinden dit een groot voordeel van het werken bij SEIN. Wil jij ook meer aandacht kunnen geven aan cliënten en aan jouw ontwikkeling? Er zijn binnen SEIN vacatures op veel verschillende niveaus, waardoor er altijd een plek is waar jij met jouw (zorg)achtergrond past. Van stageplaatsen, startend begeleider, verpleegkundig specialist, managementfuncties en wetenschappelijk onderzoek: jij kunt jouw talent prima inzetten bij ons. Wij geven daarbij volop ruimte om je door te ontwikkelen en je krijgt de kans om alles te leren over epilepsie en slaapgeneeskunde of je expertise nog verder uit te breiden. De kracht van SEIN is de multidisciplinaire aanpak. Met alle expertises in huis kun jij als medewerker, samen met je collega’s/experts, de beste zorg verlenen en de kwaliteit van leven voor de cliënten verhogen.

Samen kijken naar jouw uitdaging?

Staat jouw uitdaging op dit moment niet bij onze vacatures, maar vind je ons een aantrekkelijke organisatie? Laten wij dan samen kijken of wij jouw kennis en ervaring in kunnen zetten. Neem contact op met onze recruiters voor een goed gesprek over jouw loopbaan binnen SEIN. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een keer mee te lopen om te kijken hoe jouw nieuwe werkomgeving eruit kan zien.

Duurzame zorg

Met onze medewerkers, cliënten, leveranciers en andere partners werken we samen aan de beste en duurzame zorg voor onze cliënten. Ook staan we voor een duurzame wereld en verkleinen onze CO2-voetafdruk. Als expertisecentrum zijn we altijd op zoek naar hoe we de zorg en de duurzaamheid ervan kunnen blijven verbeteren. We zijn er dan ook trots op dat we de hoogste erkenning hebben op het gebied van kwaliteit van zorg (Qualicor) en de op een na hoogste erkenning op het gebied van duurzaamheid (Milieuthermometer).

Werken bij SEIN