Over SEIN

Het expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

Bij SEIN staan ongeveer 1400 medewerkers iedere dag voor u klaar. Wij bieden u de zorg die u nodig heeft. Daarmee willen wij u helpen om zo goed mogelijk met epilepsie en slaapstoornissen te leren leven. Zodat u zo goed als mogelijk kunt meedoen in het dagelijks leven.

Wij ontvangen u op een van onze locaties. SEIN beschikt over dertien poliklinieken voor behandelingen en contact met uw neuroloog. Er zijn ook twee klinieken, waar u langer verblijft. Bijvoorbeeld voor een langdurige opname of een uitgebreid onderzoek.

Daarnaast heeft SEIN drie Slaap-Waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs. Bij alle zorg die wij bieden, werken we samen met neurologen, psychologen, gedragswetenschappers en maatschappelijk werkers. Na uw behandeling komt u meestal terug bij uw vertrouwde arts in het ziekenhuis. Soms blijft u bij SEIN onder behandeling.

Tot slot onderzoeken we de oorzaken en de behandeling van epilepsie en slaapproblemen. Dit doen we samen met academische centra en andere epilepsiecentra, in Nederland en in de rest van de wereld.

Wilt u meer weten over SEIN en wat we doen? Bekijk informatie over onze organisatie, de kwaliteit van onze zorg en onze toekomstplannen en ambities.