HomeOver SEINKwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit betekent voor SEIN: veilige en hoogwaardige medisch-specialistische zorg leveren waarbij de patiënt (of de cliënt) centraal staat. SEIN werkt met systemen die erop gericht zijn de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Accreditatie SEIN 

Aan SEIN is in 2014 door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in Zorginstellingen (NIAZ) de accreditatie toegekend. SEIN laat met deze accreditatie zien dat het NIAZ met recht erop vertrouwt dat SEIN veilige en verantwoorde zorg levert. Iedere vier jaar beoordeelt het NIAZ opnieuw of SEIN nog aan alle criteria voldoet. Kijk op de website van het NIAZ voor meer informatie.

Accreditatie Slaap-Waakcentrum SEIN  

De Federatie algemene SlaapCentra (FSC) heeft het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle in 2011 voor de duur van 5 jaar geaccrediteerd.

Het Slaap-Waakcentrum heeft deze accreditatie toegekend gekregen omdat het over een goed toegerust centrum beschikt met een deskundige staf, dat slaapgeneeskunde op een hoog niveau bedrijft. Tevens is vastgesteld dat het beleid van het centrum succesvol gericht is op wetenschap en innovatie.