Disclaimer

Op deze pagina

In onderstaande tekst leest u waar deze website wel en niet verantwoordelijk voor is. De informatie geldt voor alle pagina’s van deze website.

Aansprakelijkheid

Deze website biedt algemene informatie over onze dienstverlening en over de aandoeningen waarmee mensen bij ons terecht kunnen. Deze informatie is bedoeld voor (familie van) patiënten en cliënten, bezoekers, verwijzers, onderzoekers, studenten, sollicitanten en overige geïnteresseerden.

Op deze website geven we geen medisch en/of persoonlijk advies. Het kan zo zijn dat de genoemde informatie niet voor uw situatie geldt. Ervaart u of uw naaste gezondheidsklachten? Dan raden wij u aan om deze klachten met uw arts te bespreken. De informatie op deze website vervangt de informatie van uw behandelaar(s) niet.

Ondanks de zorg en aandacht die we aan deze website besteden, kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van de inhoud van deze website.

Copyright

  • Voor de inhoud van deze website geldt auteursrecht (copyright). Dat betekent dat u de ontwerpen, teksten, plaatjes, filmpjes en foto’s niet mag kopiëren.
  • Het SEIN-logo is merkrechtelijk beschermd.

Wilt u onderdelen van deze website gebruiken voor voorlichtingen of scholingsdoeleinden? Neem dan contact op via info@sein.nl.

Links

Op deze website staan links naar externe websites (van derden). SEIN is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de privacybescherming of de diensten die via deze websites worden aangeboden.

Contactformulier

Wilt u contact opnemen met SEIN? Dan kunt u het beste het contactformulier gebruiken. Via dit formulier kunt u uw gegevens en informatie veilig versturen.

Wij behandelen uw gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dat is de huidige Europese privacywetgeving.

De contactformulieren zijn niet bedoeld en geschikt voor urgente vragen of spoedeisende zaken. Zit u in een spoedeisende of levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112. Heeft u een dringend vraag aan SEIN die niet kan wachten? Bel dan naar 023 - 558 8000 en kies voor spoed in het keuzemenu.

Beveiliging

Wij vinden de veiligheid van deze website belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van deze website, kan er een zwakke plek ontstaan.

Ziet u een beveiligingsverbetering voor onze website? Geef het zo snel mogelijk door, dan kunnen wij het oplossen. Meld uw bevinding per e-mail naar info@sein.nl. Alvast bedankt!

Contact bij spoed

Heeft u dringende vragen? Bel dan naar 023 - 558 8000 en kies de optie spoed in het keuzemenu. Als u zich in een noodsituatie bevindt, kunt u het beste 112 bellen.