Vrijwilligerswerk

Op deze pagina

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn heel belangrijk, ook bij SEIN. We zijn ontzettend dankbaar voor onze 200 vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat er meer tijd en aandacht is voor de bewoners. 

Wat kun je als vrijwilliger allemaal doen?

Voor vrijwilligers is er van alles te doen bij ons. Je kunt op bezoek gaan voor een praatje of een spelletje, je kunt met iemand gaan wandelen of samen boodschappen doen. De mensen die bij ons wonen waarderen dat heel erg en vinden het fijn dat er speciaal iemand voor hen komt.

Als vrijwilliger kun je ook meedoen met allerlei sportieve of creatieve dingen. Je kunt bijvoorbeeld meegaan naar het zwembad of mee gaan sporten. Er zijn ook veel uitstapjes, er zijn kookclubs, feestjes en soosavonden.

Je kunt ook helpen op de manege van SEIN in Cruquius, bijvoorbeeld door het begeleiden van cliënten tijdens de paardrijlessen.

Je kunt ook vrijwilligerswerk doen in de geestelijke verzorging, op een woonafdeling of bij de dagbesteding. Bij ons kun je zelf kiezen waar je graag wil meehelpen, zolang je enthousiast bent en een positieve houding hebt. Goed kunnen luisteren naar mensen is ook belangrijk.

Vrijwilliger ben je niet voor niets

Vrijwilligerswerk levert je heel veel op. Je leert leuke mensen kennen en samen dingen doen geeft je een positief gevoel. Ook kan het helpen bij het zoeken naar een baan: vrijwilligerswerk wordt enorm gewaardeerd. Het laat zien wie je bent.

Wat krijg je als vrijwilliger?

Je krijgt van ons een vrijwilligersovereenkomst. Je hebt als vrijwilliger recht op een ongevallen- en collectieve WA-verzekering. Je reiskosten krijg je van ons terug. Als je mee gaat zwemmen of helpt op de manege, krijg je een extra vergoeding voor passende kleding. En er is meer! 

  • Cursussen van de afdeling Vrijwilligerswerk
  • Groot feest voor alle vrijwilligers
  • Kerstgeschenk aan het einde van het jaar

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Wil je vrijwilligerswerk doen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Voor vragen kun je contact opnemen met

Recreatie en Vrijwilligerswerk
023-5588791
vrijwilligerswerk@sein.nl

Wil je je gelijk aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier. Als we je aanmelding hebben ontvangen, dan nemen we meteen contact met je op.

Wegens een storing zijn de formulieren momenteel niet beschikbaar.
Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.
Onze excuses voor het ongemak.