Alles over solliciteren bij SEIN vind je hier

Uitnodiging voor gesprek

Om te solliciteren stuur je ons jouw gegevens via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. 

Na verzending van je sollicitatiebrief en CV ontvang je direct automatisch een ontvangstbevestiging. De leidinggevende selecteert de kandidaten die hij/zij wil uitnodigen voor een gesprek. Na die selectie krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of niet. Soms worden brieven in portefeuille gehouden, ook daarvan ontvang je bericht. 

Referenties

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Gesprek arbeidsvoorwaarden

Verloopt het sollicitatiegesprek met de leidinggevende voor beiden positief? Dan volgt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Bij SEIN werken we veelal met kwetsbare cliënten. We vinden het belangrijk om hun veiligheid te waarborgen en daarnaast streven we naar een goede kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Om dit te garanderen, vinden wij het noodzakelijk dat alle nieuwe medewerkers en vrijwilligers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie? 

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.