Scholing voor zorgprofessionals

Op deze pagina

Scholing voor zorgprofessionals

Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie en slaap-waak problemen in Nederland te verbeteren. Als expertisecentrum hebben we veel kennis in huis, uit de wetenschap en de praktijk. We delen die kennis graag met andere zorgprofessionals, zodat we samen de zorg kunnen verbeteren. 

De scholingen en workshops die worden georganiseerd kunnen variëren van een tot meerdere dagen of dagdelen. Vaak worden er meerdere modules aangeboden waaruit gekozen kan worden. Ook kunnen we voorlichting geven op locatie.

In het kort

De kennis die wij opdoen als expertisecentrum willen wij graag met jou delen.

Slaapcursussen

Het Slaap-Waakcentrum verzorgt regelmatig scholing voor professionals. Elk jaar worden vaste cursussen aangeboden bij ons op locatie. Ons team van experts verzorgt de cursussen. De experts zijn somnologen die allemaal ESRS gediplomeerd zijn.

Het is ook mogelijk om voorlichting of scholing bij jou in de organisatie te verzorgen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Cursusaanbod

Epilepsie scholing

De meeste scholingen die we geven aan professionals in de epilepsiezorg geven we via het Leerhuis Epilepsie. Het leerhuis is samen met Kempenhaeghe opgezet. We bundelen onze krachten om de epilepsiezorg in Nederland te verbeteren. De scholingen worden gegeven door medewerkers van SEIN of Kempenhaeghe. De lessen zijn bedoeld voor mensen met een mbo- en/of hbo-opleiding. 

Epilepsie voorlichting

Wil je meer weten over epilepsie? Dan ben je bij SEIN aan het juiste adres. Fijn dat je interesse hebt in de mogelijkheden voor het vergroten van je kennis op het gebied van epilepsie. 

Deskundige trainers

Wij werken met een team van deskundige trainers die dagelijks te maken hebben met mensen met epilepsie. Zij zijn geschoold om voorlichting te geven over epilepsie. In de voorlichting komen aspecten aan de orde zoals oorzaken en behandeling van epilepsie, wat te doen bij een aanval en informatie over niet zichtbare gevolgen van epilepsie. Met een interactieve presentatie dragen wij onze kennis en expertise graag over.

Contact over voorlichting

Meer weten over de mogelijkheden die SEIN biedt of een offerte ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan contact op om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken.