Stage, opleidingsplaatsen en vakantiekrachten

Jobalert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze jobalert. Handig, want zo mis je niets.

Jobalert

Werken als vakantiekracht

Een unieke kans om ervaring op te doen in de (gehandicapten)zorg is er je vakantiebaantje van maken. Een vakantiebaan is voor minimaal 3 en maximaal 6 weken. Doe je al een opleiding in de zorg of heb je hart voor de zorg dan kun je ook stage lopen bij SEIN, in een van de vele verschillende bedrijfsonderdelen. Ben je langer dan deze periode beschikbaar, dan hebben we in Cruquius en Heemstede ook mogelijkheden als oproepkracht of zorgbuddy. En als het van beide kanten bevalt, kunnen we samen kijken naar mogelijkheden om een opleiding te volgen. Geen dag is hetzelfde bij SEIN dus interessant en leerzaam wordt het zeker! 

Werken als stagiaire

SEIN is een erkend leerbedrijf met stageplaatsen voor verschillende opleidingen van mbo (niveau 1 tot en met 4), hbo en de universiteit. We hebben stageplaatsen op de afdelingen Lang Verblijf en Klinische Zorg. Wat bieden we jou? Bij ons krijg je een uitdagende, professionele en goed georganiseerde leerplek. Je leert in teamverband werken en je wordt professioneel begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. De Basiscursus Epilepsie is een vast onderdeel van je stage. Daarnaast kun je de tweedaagse Cursus Epilepsie of de Training Controle Fysieke Beheersing volgen. Tot slot krijg je een stagevergoeding vanuit de CAO Ziekenhuizen. Wat vragen we van je? Natuurlijk zullen we jou zoveel mogelijk bijbrengen zorgen dat je een leuke stageperiode hebt. Maar voordat we je aannemen, willen we graag zien dat je gemotiveerd en leergierig bent. Ook is het, omdat je met mensen werkt, belangrijk dat je vriendelijk en behulpzaam bent. Herken jij jezelf daarin? Leuk, meld je gerust aan voor een stage! Dan nemen we snel contact met je op. Of meld je aan bij het stagebureau van je eigen MBO/HBO opleiding. Hebben wij een samenwerking, dan weet je dat meteen. 

Hoe is het om te werken bij SEIN?

Krijg een indruk hoe het is om bij ons te werken. Medewerkers vertellen over hun werk, wat ze fijn vinden en wat hun werk bijzonder maakt.

Heb je een vraag?

Meer weten over werken bij SEIN en wat er mogelijk is? Neem dan contact op met onze recruiter Dionne Hasselman.