Stage, opleidingsplaatsen en vakantiekrachten

Jobalert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze jobalert. Handig, want zo mis je niets.

Jobalert

Werken als vakantiekracht

Een unieke kans om ervaring op te doen in de (gehandicapten)zorg is er je vakantiebaantje van maken. Een vakantiebaan is voor minimaal 3 en maximaal 6 weken. Doe je al een opleiding in de zorg of heb je hart voor de zorg dan kun je ook stage lopen bij SEIN, in een van de vele verschillende bedrijfsonderdelen. Ben je langer dan deze periode beschikbaar, dan hebben we in Cruquius en Heemstede ook mogelijkheden als oproepkracht of zorgbuddy. En als het van beide kanten bevalt, kunnen we samen kijken naar mogelijkheden om een opleiding te volgen. Geen dag is hetzelfde bij SEIN dus interessant en leerzaam wordt het zeker! 

Werken als stagiaire

SEIN is een erkend leerbedrijf met stageplaatsen voor verschillende opleidingen van mbo (niveau 1 tot en met 4), hbo en de universiteit. We hebben stageplaatsen op de afdelingen Lang Verblijf en Klinische Zorg. Je krijgt bij SEIN alle mogelijkheid om veel te leren tijdens je stageperiode. Pak dus deze kans en wij ondersteunen je natuurlijk hier graag bij. Wij verwachten hierbij een open en actieve leerhouding vanuit jou. Wij bieden jou een uitdagende, professionele en goed georganiseerde stageplek. Je leert in teamverband werken en je wordt professioneel begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. De Basiscursus Epilepsie is een vast onderdeel van je stage. Naast de basiscursus Epilepsie zijn er andere uiteenlopende online en klassikale scholingen die je kunt volgen. Dit is afhankelijk van de plek waar je stage loopt en de duur van je stage. Tot slot krijg je een stagevergoeding vanuit de CAO Ziekenhuizen. De hoogte van deze vergoeding kun je terugvinden in de CAO, is gebaseerd op een 32 urige stageweek en geldt voor een stage met de duur van minimaal 144 uur. Ben jij gemotiveerd, leergierig, vriendelijk en behulpzaam? Dan komen wij graag met je in contact.

Hoe is het om te werken bij SEIN?

Krijg een indruk hoe het is om bij ons te werken. Medewerkers vertellen over hun werk, wat ze fijn vinden en wat hun werk bijzonder maakt.

Heb je een vraag?

Meer weten over werken bij SEIN en wat er mogelijk is? Neem dan contact op met onze recruiter Dionne Hasselman.