Medisch ondersteunend en paramedici

Jobalert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze jobalert. Handig, want zo mis je niets.

Jobalert

Werken in de medisch ondersteunend en paramedische functies

Binnen SEIN gebeurt er iedere dag heel veel. Als paramedicus of ondersteuner zorg je er iedere dag weer voor dat onze patiënten en cliënten de beste zorg krijgen die nodig is. Eén ding is zeker bij SEIN werk je op een plek waar je echt iets voor mensen kunt betekenen. En dat maakt het ook een interessante plek waar je wordt uitgedaagd en waar ruimte is om je verder te ontwikkelen en specialiseren. 

Werken als laborant bij SEIN

Hoe fijn is het om tijd te hebben voor je patiënten. Dat is niet alleen fijn voor de patiënt maar ook voor jou, om de beste zorg te kunnen leveren. Jannick vertelt over de diepgang die het zijn werk geeft. 

Heb je een vraag?

Meer weten over werken bij SEIN en wat er mogelijk is? Neem dan contact op met onze recruiters Dionne Hasselman en Marjolein Vijverberg.

Hoe is het om te werken als verpleegkundig specialist?

Hoe bijzonder is het om te kunnen zeggen dat je elke dag het verschil kunt maken in iemands leven. Djyntha vertelt hierover en over de kansen die er liggen in de zorg. Want er zijn nog zoveel mogelijkheden om verder te ontwikkelen, voor haarzelf en de veelzijdige zorg die SEIN biedt.