Wachttijden poliklinieken SEIN

SEIN informeert u zo goed als mogelijk over de verwachte wachttijden op de poliklinieken en streeft ernaar om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. De gepubliceerde wachttijden zijn niet meer dan een indicatie. De daadwerkelijk gerealiseerde wachttijd kan op individueel niveau verschillen van de gepubliceerde wachttijden. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen geen rechten worden ontleend.

De wachttijden voor de poliklinieken worden iedere week opnieuw herzien. De in het overzicht weergegeven tijden in weken zijn de meest actuele wachttijden.

De weergegeven wachttijden van de poliklinieken zijn het aantal weken tussen het moment dat u een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat u op het spreekuur van de medisch specialist terecht kunt. Voor de meting wordt gekozen voor de derde vrije afspraakmogelijkheid in de agenda van de neurologen van SEIN (conform NZA-regeling).

Indien de wachttijd op een polikliniek hoog is, kan aan u het voorstel worden gedaan om voor het eerste consult naar de centrale polikliniek in Heemstede of Zwolle te gaan.

Voor vragen over de gepubliceerde wachttijd kunt u contact opnemen met de desbetreffende polikliniek. De contactgegevens vindt u onder contact en route.

Wachttijden vanaf 19 juli 2017

Polikliniek epilepsieWachttijden
in weken
Polikliniek epilepsieWachttijden
in weken
Almelo2Rotterdam0
Almere (kinderen)12Utrecht (kinderen)2
Almere (volwassenen)9Utrecht (volwassenen)5
Amsterdam3

Zwolle (kinderen)

3
Arnhem7Zwolle (volwassenen)6
Cruquius5 
Slaappolikliniek 
Den Haag (volwassenen)5

Slaapcentrum Groningen

15
Groningen10

Slaapcentrum Heemstede

0
Heemstede (kinderen)6Slaap VG Groningen 16
Heemstede (volwassenen)1Slaap VG Zwolle13
Leeuwarden15Slaapcentrum Zwolle9
Leiden10
vr porn