Wachttijden poliklinieken SEIN

SEIN informeert u zo goed als mogelijk over de verwachte wachttijden op de poliklinieken en streeft ernaar om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. De gepubliceerde wachttijden zijn niet meer dan een indicatie. De daadwerkelijk gerealiseerde wachttijd kan op individueel niveau verschillen van de gepubliceerde wachttijden. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen geen rechten worden ontleend.

De weergegeven wachttijden van de poliklinieken zijn het aantal weken tussen het moment dat u een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat u op het spreekuur van de medisch specialist terecht kunt. Voor de meting wordt gekozen voor de derde vrije afspraakmogelijkheid in de agenda van de neurologen van SEIN (conform NZA-regeling).

Indien de wachttijd op een polikliniek hoog is, kan aan u het voorstel worden gedaan om voor het eerste consult naar de centrale polikliniek in Heemstede of Zwolle te gaan.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u  mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Voor vragen over de gepubliceerde wachttijd kunt u contact opnemen met de desbetreffende polikliniek. De contactgegevens vindt u onder contact en route.

Wachttijden vanaf 14 februari 2018

Polikliniek epilepsieWekenPolikliniek epilepsieWeken
Almelo6Rotterdam2
Almere (kinderen)8Utrecht (kinderen)8
Almere (volwassenen)9Utrecht (volwassenen)2
Amsterdam1

Zwolle (kinderen)

2
Arnhem5Zwolle (volwassenen)0
Cruquius1 
Den Haag (kinderen)2Polikliniek Slaap 
Den Haag (volwassenen)3
Groningen2

Slaapcentrum Groningen

16
Heemstede (kinderen)1

Slaapcentrum Heemstede

2
Heemstede (volwassenen)1Slaap VG Groningen 7
Leeuwarden4Slaap VG Zwolle9
Leiden4Slaapcentrum Zwolle10

De wachttijden voor de poliklinieken worden iedere week opnieuw herzien. De in het overzicht weergegeven tijden in weken zijn de meest actuele wachttijden.