Wachttijden poliklinieken SEIN

SEIN informeert u zo goed als mogelijk over de verwachte wachttijden op de poliklinieken en streeft ernaar om de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. De gepubliceerde wachttijden zijn niet meer dan een indicatie. De daadwerkelijk gerealiseerde wachttijd kan op individueel niveau verschillen van de gepubliceerde wachttijden. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen geen rechten worden ontleend.

De wachttijden voor de poliklinieken worden iedere week opnieuw herzien. De in het overzicht weergegeven tijden in weken zijn de meest actuele wachttijden.

De weergegeven wachttijden van de poliklinieken zijn het aantal weken tussen het moment dat u een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat u op het spreekuur van de medisch specialist terecht kunt. Voor de meting wordt gekozen voor de derde vrije afspraakmogelijkheid in de agenda van de neurologen van SEIN (conform NZA-regeling).

Indien de wachttijd op een polikliniek hoog is, kan aan u het voorstel worden gedaan om voor het eerste consult naar de centrale polikliniek in Heemstede of Zwolle te gaan.

Voor vragen over de gepubliceerde wachttijd kunt u contact opnemen met de desbetreffende polikliniek. De contactgegevens vindt u onder contact en route.

Wachttijden vanaf 20 september 2017

Polikliniek epilepsieWekenPolikliniek epilepsieWeken
Almelo4Rotterdam2
Almere (kinderen)7Utrecht (kinderen)2
Almere (volwassenen)6Utrecht (volwassenen)4
Amsterdam2

Zwolle (kinderen)

2
Arnhem4Zwolle (volwassenen)2
Cruquius5 
Den Haag (volwassenen)4Polikliniek Slaap 
Groningen7

Slaapcentrum Groningen

7
Heemstede (kinderen)2

Slaapcentrum Heemstede

0
Heemstede (volwassenen)2Slaap VG Groningen 8
Leeuwarden8Slaap VG Zwolle13
Leiden9Slaapcentrum Zwolle8