Sollicitatieprocedure

Op deze pagina

Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren stuur je ons jouw gegevens via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. 

Uitnodiging voor gesprek

Na verzending van uw sollicitatiebrief en CV ontvang je direct automatisch een ontvangstbevestiging. De leidinggevende selecteert de kandidaten die hij/zij wil uitnodigen voor een gesprek. Na die selectie krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of niet. Soms worden brieven in portefeuille gehouden, ook daarvan ontvang je bericht. 

Gesprek arbeidsvoorwaarden

Verloopt het sollicitatiegesprek met de leidinggevende voor beiden positief? Dan volgt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referenties

Bij SEIN werken we veelal met kwetsbare cliënten. We vinden het belangrijk om hun veiligheid te waarborgen en daarnaast streven we naar een goede kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Om dit te garanderen, vinden wij het noodzakelijk dat alle nieuwe medewerkers en vrijwilligers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Dit geldt ook voor stagiairs die langer dan 3 maanden voor ons werkzaam zijn. Daarom is het alleen nog mogelijk om bij SEIN in dienst te treden wanneer je een VOG kunt overleggen. Ook het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.