Werken en wonen bij SEIN

Op deze pagina

Werken en wonen bij SEIN

Werken én wonen bij SEIN

Wil je graag werken in de zorg en wonen op een unieke locatie? Dan is SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, wellicht de plek voor jou! Wij bieden nieuwe medewerkers de mogelijkheid om te wonen in een compacte woning, omringd door groen en op loopafstand van het werk.

De locatie van SEIN in Cruquius ligt in de woonwijk Wickevoort. Op de Groningerlaan hebben we een prachtig gebouw met acht studio’s gerealiseerd. In een groene omgeving en dicht bij Haarlem.

Over woonzorg bij SEIN

SEIN huisvest de grootste woonlocatie in Cruquius. Dag en nacht bieden we zorg, begeleiding en behandeling aan ongeveer 270 mensen van diverse leeftijden met complexe epilepsie en verwante aandoeningen. Op het terrein ontvangen bewoners ook dagbesteding zoals in de winkel EigenWijz, bij de manege en diverse centra waar zij de dag betekenisvol doorbrengen.

SEIN geeft ruimte

Bij SEIN krijg je de ruimte om meer aandacht te kunnen geven aan cliënten en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je verder te ontwikkelen en alles te leren over epilepsie en slaapgeneeskunde, of om je expertise op deze gebieden verder uit te breiden. Wat SEIN onderscheidt is de multidisciplinaire aanpak. Met alle verschillende expertises onder één dak kun jij als medewerker, samen met je collega's en experts, de best mogelijke zorg bieden en de kwaliteit van leven voor de cliënten verhogen.

Kom jij in aanmerking voor een woning? 

Wil je graag wonen en werken bij SEIN? Dan hebben wij de volgende spelregels om in aanmerking te komen voor een van de studio’s:

 • Je hebt een afgerond zorgdiploma en krijgt een arbeidsovereenkomst bij SEIN als begeleider.
 • Je werkt minimaal 32 uur per week.
 • Eerst werk je een maand bij SEIN. Als je proeftijd voorbij is, volgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en een huurovereenkomst van SEIN.
 • Je bent in staat de maandhuur (inclusief servicekosten) van ongeveer € 750,- te betalen. Lees de specificatie in de folder Werken en wonen bij SEIN.
 • Als er meer geschikte kandidaten zijn, dan worden de woningen verloot. Je krijgt bij het arbeidsvoorwaardengesprek te horen of je ingeloot bent voor een van de studio’s.
 • Werken in de zorg
 • Wonen in het groen
 • Betekenisvol werk
 • Unieke locatie

Studio voor een, maximaal twee volwassenen

De woning is qua omvang, indeling en inrichting geschikt voor een of twee volwassen personen. De woning is ingedeeld als een studio en daarmee flexibel qua indeling maar heeft geen aparte ruimte die af te sluiten is zoals een slaapkamer.

 • De woning is voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer
 • De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, oven, afzuiging en vaatwasser.
 • De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.
 • In de techniekruimte van de woning is het mogelijk om een wasmachine aan te sluiten.
 • Op de begane grond van het gebouw is voor ieder appartement een kleine berging (circa 2,4 m2) beschikbaar, handig voor fietsen en opslag.
 • Voor het appartementengebouw zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar voor bewoners en/of bezoekers.
 • De huurder zorgt zelf voor de vloerbedekking, raambekleding, meubilair en inventaris.

Bekijk de folder voor meer informatie

cover folder wonen en werken bij sein

Duurzaam wonen

Het appartementengebouw is volledig van hout, Cross-laminated timber (CLT) om precies te zijn. Dit heeft van nature een hoge brandwerendheid én gedijt goed bij een vrij hoge luchtvochtigheid zoals wij dat kennen in Nederland. Dankzij de zonnepanelen op het dak en de warmtepompen zijn deze woningen volledig gasloos, wat resulteert in beperkte energiekosten bij een gemiddeld verbruik.

Een woning huren van SEIN

In principe is het bewonen en huren van een appartement van SEIN verbonden aan het werken bij SEIN. Het is dan ook de bedoeling dat als iemand zijn of haar dienstverband bij SEIN stopzet dan ook vrijwillig de woning verlaat, binnen een redelijke termijn. SEIN houdt zich uiteraard aan het huurrecht. Dat wil zeggen dat er geen directe koppeling is tussen het dienstverband van een persoon en diens huurcontract. SEIN kan de huurovereenkomst dus niet beëindigen als de huurder en tevens medewerker van SEIN het arbeidscontract met SEIN beëindigt.

De appartementen zijn bedoeld voor medewerkers die minimaal 32 uur werken als begeleider in de woonzorg.