Feestelijke Start van het eerste zij-instroomtraject Nachtzorg!

Datum
Tag
Nieuws
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vorige week vond de feestelijke aftrap plaats van het zij-instroomtraject Nachtzorg. Vanwege het slechte weer werd de rode loper binnen uitgerold en zorgden taart, confetti en ballonnen voor een feestelijke sfeer.

De groep van acht zij-instromers begint aan een leer-werktraject van 15 maanden tot Nachtwacht bij SEIN. Dit is het allereerste zij-instromerstraject bij SEIN gericht op de Nachtzorg. Wij zijn erg enthousiast over deze gemotiveerde en gedreven leerlingen die hun opleiding combineren met werken in de Nachtzorg.

Nachtvlinders

Onder het motto ‘Nachtvlinder, je bent goud waard’ werd de groep persoonlijk toegesproken door Ellen de Boer, manager Nachtzorg & Stand-by. In haar welkomstwoord benadrukte Ellen dat de nieuwe collega’s niet alleen veel gaan leren, maar ook veel waardevolle ervaring meebrengen. Dankzij hun diverse achtergronden brengen zij namelijk een schat aan werk- en leerervaring mee die het team Nachtzorg verrijkt.

Leer-werktraject

In januari verdiepen de zij-instromers zich in zorgaspecten voor cliënten met epilepsie via trainingen. Vanaf februari begint de opleiding, verzorgd door docenten van het ROC van Amsterdam. De opleidingsdagen vinden plaats bij SEIN in het Gezondheidscentrum. Bovendien worden deelnemers vanaf het begin actief ingezet in de Nachtzorg, waar zij hun opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen.

Wij wensen onze nieuwe collega’s een inspirerend en leerzaam traject toe en vooral veel werkplezier!

Wilt u meer informatie over werken bij SEIN? Kijk dan op onze vacaturepagina.