Leerhuis Epilepsie

Op deze pagina

Leerhuis Epilepsie

Leerhuis Epilepsie is een initiatief van SEIN en Kempenhaeghe. Ons doel is om de zorg voor mensen met epilepsie in Nederland te verbeteren. Samen hebben we veel kennis uit de wetenschap en de praktijk. Als we die kennis delen met andere (zorgprofessionals, kunnen we samen voor een betere epilepsiezorg in Nederland zorgen.

Onze opleidingen worden gegeven door medewerkers van SEIN of Kempenhaeghe. De lessen zijn bedoeld voor mensen met een mbo- en/of hbo-opleiding. 

Leren van en met elkaar

Leerhuis Epilepsie heeft verschillende lesvormen, bijvoorbeeld in een klas of via internet. Bij al onze lessen is het samen doen erg belangrijk. Je gaat zelf met opdrachten aan de slag en deelt je kennis en ervaringen met anderen. Zo leren we van elkaar.

Waar kunnen we je mee helpen?

Online lessen via Vakbekwaaminzorg.nl

Leerhuis Epilepsie geeft ook online lessen via Platform VIZ*. Dat platform vind je op de website van Vakbekwaam in de Zorg. Op de website staan veel lesprogramma's waaruit je een keuze kan maken. De programma's kun je online volgen, alleen of samen met collega's.

*Platform VIZ is van Niveo, een bedrijf dat online lessen biedt voor zorgmedewerkers.

Scholing aanvragen of meer informatie?

Wij bieden onze lessen graag op maat aan. Daarom hebben we vooraf een gesprek met je. We werken met een leerdoelenkaart: zo weten we precies wat je wil en hoe we onze lessen moeten geven.

Wil je kennismaken of vragen stellen? Neem dan contact op met Leerhuis Epilepsie via secretariaat@leerhuisepilepsie.nl of via telefoonnummer (040) 227 96 17.

In het kort

Het Leerhuis Epilepsie versterkt de kennis van epilepsie bij zorginstellingen en individuele zorgprofessionals.

Beeldmerk leerhuis epilepsie