HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundig Specialist

Functienaam

Verpleegkundig Specialist

SEIN zoekt een dynamische Verpleegkundig Specialist

Wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten?

Ben jij afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist, ben jij in opleiding tot Verpleegkundig Specialist óf heb je ambities om deze opleiding te gaan volgen en heb je in alle gevallen affiniteit met de doelgroep, dan zijn wij op zoek naar jou! Spreek jouw ambities uit in een persoonlijk gesprek en we kunnen dan bekijken of deze aansluiten op de functie die wij jou willen bieden.

Aantal uren per week

28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als Verpleegkundig Specialist bij SEIN. Je behandelt en begeleidt kinderen, jongeren of volwassenen met epilepsie. Je werkt samen met (kinder)neurologen, psychologen, speltherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten en diëtisten. Je werkt zowel poliklinisch als in een klinische setting. Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting. Het gaat hierbij niet alleen om de epilepsie maar juist om de kwaliteit van leven. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt. Er is voldoende ruimte voor projecten zoals transitiezorg, zelfmanagement en epilepsie en zwangerschap.

Wat neem je mee?

In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice, afgerond en ervaring als Verpleegkundig Specialist. Ben je nog bezig met deze opleiding met wel al ervaring als verpleegkundige, dan zijn er binnen SEIN verschillende mogelijkheden voor een dienstverband als Verpleegkundig Specialist. Ook kan het zijn dat je affiniteit hebt met de doelgroep en ambities hebt om de opleiding MANP te gaan volgen.
Het trekt je aan om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast heb je tact, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt werken op onze locatie in Zwolle in combinatie met een buitenpoli. Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Als afgestudeerd Verpleegkundig Specialist word je ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 3.225,-- en maximaal € 4.682,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast kent SEIN een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
In overleg worden je contracturen bepaald, echter voor deze functie geldt een minimum van 28 uur per week.

Waar kom je te werken?

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze cliënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen. Onze kracht is de multidisciplinaire aanpak. Lees meer over SEIN.
Wil je weten wie je collega’s worden? Kijk dan ook op de website!

Enthousiast?

Wil je meer weten? Bel gerust met Anita Middeldorp (Hoofd Zorgeenheid Volwassenen) 038-8457160, Annet Eising (Hoofd Zorgeenheid Kinderen & Jongeren) 038-8457152 of met één van je toekomstige collega Verpleegkundig Specialisten via het nummer 038-8457195.
Vrijblijvend een dag meelopen kan in overleg.

Solliciteren

Via de link 'direct solliciteren' hieronder ontvangen wij graag jouw brief en CV vóór 15 juli 2020.
Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
In overleg zal een persoonlijk gesprek worden gepland.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.