HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider B (afdeling 3A)

Functienaam

Begeleider B (afdeling 3A)

Heb jij een diploma niveau 3 of 4 gericht op zorg en welzijn? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie! Ervaring met epilepsie is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training.

Het Fonteinkruid heet jou van harte welkom!

Woonlocatie Fonteinkruid is gelegen in de Zwolse wijk Stadshagen. Binnen het Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Het Fonteinkruid kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid wat resulteert in ‘korte lijnen’ en een prettige werksfeer.
Op afdeling 3A wonen zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar met een matige verstandelijke beperking tot zeer ernstige meervoudige beperking. Een jongerengroep waar veel aandacht is voor ontwikkeling en een fijne en veilige woonomgeving. Iedere jongere heeft een eigen slaapkamer en badkamer, zij delen een huiskamer. Overdag gaan de jongeren naar externe dagbesteding.

Aantal uren per week

20 tot 24 uur

Jouw functie

Als begeleider B ligt jouw focus op het bieden van verzorging en belevingsgerichte begeleiding. Je geeft samen met collega’s uitvoering aan de dagelijkse ondersteuning en zorg van de jongeren zoals beschreven in hun individueel ondersteuningsplan (IOP). Je stimuleert daar waar mogelijk om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jouw positieve benadering gaat uit van behoeften en mogelijkheden, niet van beperkingen. Gewoon waar het kan, speciaal waar dat nodig is. Je werkt volgens de uitgangspunten van Gentle Teaching waarbij we uitgaan van het ontwikkelen van een onvoorwaardelijke relatie tussen de bewoner en jou. Daarnaast maak je kennis met de methodiek Driehoekskunde. Een methodiek waarbij we nauw samenwerken met de familie van onze bewoner. Binnen Fonteinkruid werk je samen met de psycholoog/orthopedagoog, coördinator en de begeleider C in je team.

Over jou

Je hebt een MBO- 3 of 4 diploma en hebt het talent om je in de belevingswereld van de bewoners te verplaatsen. Je weet van aanpakken; je schrikt niet terug voor fysieke belasting. Je bent zorgzaam en straalt vertrouwen uit. Als vanzelfsprekend handel je in het belang van de jongeren en hun verwanten. Je bent een kei in het oppikken van non-verbale signalen en weet deze op een juiste manier te vertalen naar de zorgvraag van de jongere. Daarnaast ben je een doorzetter en kun je goed schakelen. Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zelfstandig en in samenspraak beslissingen nemen. Ervaring met het werken met jongeren met een ernstige meervoudige beperking is een pre. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, conform het rooster.

Dit krijg je van ons

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider B ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.798,- bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband.
SEIN kent een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne trainingen en scholing, waaronder een tweedaagse epilepsiecursus.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elly Pronk, assistent-manager of Yvette Vos, Coördinator IOP, te bereiken op telefoonnummer 038-845 7214 en 7291.

Solliciteren

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag tegemoet vóór 7 december 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN  toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 14 december 2020.
Het arbeidsvoorwaardengesprek staat gepland op maandagmiddag 28 december 2020.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap

 

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/