HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundige/begeleider

Functienaam

Verpleegkundige/begeleider

bij de Koningin Emma Kliniek, hét expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

Aantal uren per week

32 - 36 uur per week

SEIN

SEIN is een tertiair verwijscentrum voor paroxysmale aandoeningen op academisch niveau en met internationale erkenning. We helpen mensen met vermoedelijke epilepsie, onbegrepen aanvallen of complexe slaapstoornissen. Van diagnose, behandeling, inzet van domotica, tot psychologische en maatschappelijke begeleiding. Deze holistische benadering heeft als doel de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaap-waak stoornissen te verbeteren.

Werkplek

Hierbinnen speelt de Koningin Emma Kliniek een belangrijke rol. Wij zien patiënten met moeilijk instelbare epilepsie en ook bij wie er na jarenlang zoeken nog steeds onduidelijkheid is over de aard van de aanvallen. Zij komen bij ons voor intensieve observatie. We hebben hiervoor 32 bedden, verdeeld over 4 opnameafdelingen: een kinderafdeling, een volwassenafdeling, een afdeling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of verhoogde zorgbehoefte. Daarbij hebben we de Epilepsy Monitoring Unit voor EEG registratie met intensieve (camera) observatie.

Hoe we dat doen

De kracht van SEIN ligt in de multidisciplinaire aanpak. Gespecialiseerde neurologen, neurofysiologen, psychologen, verpleegkundigen en andere disciplines werken goed en efficiënt samen, met de patiënt in het midden.

Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige ben jij natuurlijk de spil hierbinnen. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair team en je verleent en coördineert de zorg op basis van het individuele verpleegplan. Bij aanvallen van patiënten observeer je die en bied jij de eerste hulp. Je ondersteunt de patiënt met psychosociale begeleiding, informeert en instrueert hem/haar en eventueel zijn/haar ouders of verzorgers. Voor hen ben jij vaak hun eerste steun en toeverlaat.

Wij zoeken

Per direct zoeken wij enthousiaste en optimistische verpleegkundigen die inzetbaar zijn op alle afdelingen van de Koningin Emma Kliniek. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met epilepsie of neurologische aandoeningen. Daarnaast:

  • ben je attent, heb je overtuigingskracht en inlevingsvermogen (oftewel, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden)
  • heb je een flexibele en actieve werkhouding
  • ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien
  • heb je je verpleegkundig diploma niveau 4 of 5 en ben je BIG-geregistreerd
  • heb je (bij voorkeur) relevante werkervaring
  • vind je het leuk (en belangrijk) om je verder te ontwikkelen via interne scholingsactiviteiten
  • ben je liefst op korte termijn inzetbaar

Wij bieden

Een plek waar veel ruimte is voor leren en samenwerking. Een boeiende functie met veel afwisseling en uitdaging. Dit alles in een inspirerende gespecialiseerde werkomgeving met bevlogen collega’s die je ondersteunen.
Je salaris is ingeschaald in FWG 45, CAO ziekenhuizen: maximaal € 3.225,00, bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. In eerste instantie krijg je een jaar contract; als het van beide kanten goed bevalt wordt je contract daarna omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Informatie

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mark Boots, hoofd Zorgeenheden op 023-5588 221, of met een van de teamcoördinatoren Arthur Couwenberg, 023-5588 267 of Eveline Turenhout, 023-5588 218.

Sollicitatie

Interessant? Solliciteer dan via de knop ‘direct solliciteren’. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/