HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVerpleegkundig specialist of verpleegkundig specialist i.o. Poli Den Haag

Functienaam

Verpleegkundig specialist of verpleegkundig specialist in opleiding Poli Den Haag

Aantal uren per week

24-36 uur
i.o. is 32 uur p/w
(in ieder geval op ma, di, do)

SEIN biedt zorg aan mensen met epilepsie en slaap-waak stoornissen in een groot deel van Nederland. Het bestaat uit twee hoofdlocaties in Heemstede en Zwolle. Beide locaties beschikken over een klinische setting, waar patiënten worden opgenomen voor aanvalsobservatie, diagnostiek en behandeling. Poliklinische zorg proberen wij zoveel mogelijk in de eigen omgeving aan te bieden o.a. op onze poliklinieken in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Cruquius en Heemstede.
Een moeilijk behandelbare chronische ziekte heeft veel impact op het leven van patiënten. Door aandacht te besteden aan de medische, psychische en maatschappelijke situatie streven we ernaar de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaap-waak stoornissen te verbeteren. Daarom wordt binnen SEIN multidisciplinair gewerkt. Als verpleegkundig specialist werk je samen met gespecialiseerde neurologen, medisch maatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en psychologen.

Functie

Voor onze polikliniek in Den Haag zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Als verpleegkundig specialist draag je zorg voor de medische behandeling en begeleiding van patiënten met epilepsie, in samenwerking met de neuroloog en de andere, hierboven genoemde disciplines. Nervus vagus stimulatie, begeleiding tijdens zwangerschap, consulten in het kader van de transitie van de kinder- naar de volwassen leeftijd en voorlichting, zijn taken waar de verpleegkundig specialist binnen SEIN in gespecialiseerd is en verantwoordelijkheid voor draagt. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van epilepsie en innovaties van zorg en verwerkt dit in de dagelijkse processen en protocollen. Om dit niveau te kunnen bieden is er ruimte voor leren, verdieping en onderzoek.
Je bent minimaal 2 dagen per week werkzaam bij de polikliniek in Den Haag, waar je samenwerkt met drie neurologen een medisch maatschappelijk werker en secretaresses. Op dinsdag ben je aanwezig in Heemstede, waar je samen met je enthousiaste collega verpleegkundig specialisten deelneemt aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen en wetenschappelijke voordrachten en werkt aan verdere innovatie of kennisverdieping.

Profiel

Een enthousiaste, proactieve verpleegkundig specialist voor minimaal 24 uur per week, die ons team in Den Haag komt versterken.
Heb jij affiniteit met epilepsie en streef je ernaar om de zorg voor mensen met een epilepsie op alle domeinen van het leven verder te verbeteren?
Heb je de Master Advanced Nursing Practice (MANP) afgerond of wil je deze gaan volgen? Neem dan snel contact op.

Wij bieden

Een plek waar veel ruimte is voor eigen initiatief, verdieping en samenwerking. Een boeiende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Dit alles met gespecialiseerde professionals en bevlogen collega’s.
Salaris is conform CAO ziekenhuizen, FWG 60 (bij afgeronde MANP opleiding) en FWG 55 (bij nog te volgen MANP opleiding) op basis van ervaring en geschiktheid. Tevens bieden wij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen.

Informatie

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosemary van Beljouw, hoofd ambulante zorg (rvbeljouwhallen@sein.nl) of met één van onze verpleegkundig specialisten Djyntha Vos, Karin van der Vegte of Anja Jacobs via 023-5588940.

Sollicitatie

Interessant? Solliciteer dan voor 9 maart a.s. via de knop ‘direct solliciteren’. Vergeet niet het vacaturenummer 2108.09/RvB te vermelden. Daarna ontvang je een ontvangstbevestiging, maar houd je spam- of ongewenste e-mail-box in de gaten, het kan zijn dat je bevestiging daar terecht komt.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Omdat wij werken met mensen in een kwetsbare positie, moet iedereen bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/