HomeWerken bij SEINAlle vacaturesStrategisch adviseur HR

Functienaam

Strategisch adviseur HR

Aantal uren per week

20

Info algemeen

De afdeling Concern- en Bestuursondersteuning van SEIN zoekt per direct een nieuwe collega. De afdeling bestaat uit een aantal strategisch adviseurs met verschillende aandachtsgebieden en een aantal medewerkers die ondersteuning bieden aan organisatie brede taken.

Werkplek

Je bent werkzaam op de locatie ‘Meer en Bosch’ in Heemstede. De functie van strategisch adviseur HR valt hiërarchisch onder de Secretaris van de Raad van Bestuur.

Inhoud functie

Je adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur en het hoger management over strategische HR onderwerpen. Je monitort op gestructureerde wijze het huidige beleid en neemt na gedegen analyses het initiatief tot beleidsaanpassingen. Je blik is naar buiten gericht en je vertaalt externe ontwikkelingen, zowel op het gebied van wet- en regelgeving als HR-concepten, naar SEIN-beleid. Je neemt deel aan of leidt SEIN-brede projecten en bewaakt waar nodig de voortgang. Verder participeer je in in- en externe overlegvormen en werk je samen met andere collega’s van de afdeling Concern- en Bestuursondersteuning. Ook werkt je nauw samen met je collega strategisch adviseur HR in een duo constructie. Samen geef je functioneel leiding aan de decentrale HR adviseurs. Bij voorkeur werk je in ieder geval op dinsdag.

Profiel

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en je bent goed in staat hoofd- en bijzaken te scheiden. Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring in het HR vakgebied in een soortgelijke functie. Je beweegt je makkelijk op verschillende niveaus in de organisatie en werkt planmatig. Vanzelfsprekend beschik je over een vlotte pen en heb je overtuigingskracht en presentatievaardigheden in huis. Ook cijfermatig ben je goed onderlegd.

Wij bieden

Als je je in bovenstaande herkent, bieden wij je een parttime functie waarin je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt. Wij bieden een leuke en uitdagende baan, met een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Daarna is bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde omstandigheden vooralsnog een verlenging, dan wel aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 60, maximaal € 4.682,00 per maand bij een volledige dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bertine Warmerdam-Teuwissen, secretaris Raad van Bestuur, 023-55 88 403 of Debbie Meijer, strategisch adviseur HR, 023 - 55 88 420.

Sollicitatie

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van het vacaturenummer vóór a.s. donderdag 2 juli 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De selectiegesprekken worden gehouden op dinsdagmiddag 7 juli of donderdagmiddag 9 juli 2020.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.