Functienaam

Service manager

Aantal uren per week

36 uur

Vind je het leuk om de ICMT dienstverlening te laten excelleren?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Na het outsourcen van de 'harde IT diensten' is er behoefte aan een allround Service Manager om de ICMT dienstverlening verder te optimaliseren en te laten excelleren. SEIN is volop in beweging, applicatierationalisatie, verder regisseren van de dienstverlening, steeds verder gaande samenwerking met externe partijen en de medewerkers verder helpen zo optimaal mogelijk van diensten gebruik laten maken.

Functie

Als lid van het Management Team ICMT werk je samen met je directe collega’s. Je bent actief op alle organisatie brede ICMT domeinen: enterprise, data, security, integratie, applicaties, medische technologie, budgetten en services. Innovatie en collegialiteit gaan bij ons hand in hand. Je representeert ICMT naar de SEIN organisatie toe in je rol als service manager. Je zoekt naar kennis en samenwerking en maakt samen met de ICMT MT-leden de juiste keuzes voor SEIN. Je vertegenwoordigt SEIN naar externe partijen en leveranciers.
Als Service Manager bij SEIN geef jij de dienstverlening van ICMT gezicht en vertaal je bedrijfsbehoeften naar een uitgebalanceerd pakket aan ICMT-diensten. Het boeiende daaraan: je komt met álle facetten en processen van SEIN in aanraking. Jij stelt de dienstverleningsovereenkomsten met de zorg op; draagt zorg voor de juiste  Service Level Agreements met externe partijen en stelt andere servicemanagementproducten op. Hiermee heeft de afdeling de handvatten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en om onze dienstverlening aan de diverse bedrijfsonderdelen, vakgroepen en medewerkers te optimaliseren en te personaliseren. Doorlopend staan continuïteit en kwaliteit van dienstverlening en het makkelijker maken van het werk van de medewerkers centraal.

Profiel

 • HBO- of WO niveau, bij voorkeur in een technische richting;
 • Kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie, zorgdienstverlening en leveranciers- en contractmanagement;
 • Relevante certificering en actuele kennis van het vakgebied ITIL Service Management;
 • Ervaring als IT Service Manager, in de volle breedte van het vakgebied, bij voorkeur bij een zorgorganisatie;
 • Ervaring in het aansturen en aanspreken van externe partijen betrokken bij de dienstverlening;
 • De juiste vaardigheden om bij calamiteiten de continuïteit van dienstverlening te borgen;
 • De juiste communicatieve vaardigheden en het tact om met alle relevante stakeholders de kwaliteit van de dienstverlening af te stemmen;
 • Managementvaardigheden om leiding te geven aan onder meer de functioneel- en technische applicatiebeheerders;
 • Adviesvaardigheden op directie- en senior managementniveau.

Wij bieden

 • Een contract voor minimaal één jaar (maar onze intentie is een vast dienstverband en je langer te behouden).
 • De mogelijkheden om je verder te scholen en te ontwikkelen in je vakgebied (Informatie & communicatie en medische techniek)
 • Veel aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen, zoals: een vaste eindejaarsuitkering en vakantiegeld van elk 8,33%, tegemoetkoming reiskosten en een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. uitgebreid fietsenplan.
 • Een bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband (conform CAO Ziekenhuizen) van maximaal FWG 65.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en ICMT vind je onder www.sein.nl.
Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met: Leo Arends larends@sein.nl of 023-5588482.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 9 maart a.s. via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/