Functienaam

Recruiter in de Zorg

-een denker die doet of een doener die denkt-

Aantal uren per week

32-36 uur

Info algemeen

Bij SEIN, het expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, zetten zo’n 1400 medewerkers zich in voor optimale zorg. Onze missie is het verhogen van de kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie en slaapstoornissen.
SEIN beschikt over dertien poliklinieken, twee klinieken, drie slaap-waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs en is georganiseerd in verschillende Resultaatverantwoordelijke Eenheden (RVE). Je werkt vanuit onze locatie in Cruquius.

Functie

Voor onze dynamische organisatie zijn we per direct op zoek naar een professional die ons recruitmentproces vorm kan geven en in goede banen kan leiden. Het betreft een nieuwe functie voor in eerste instantie één jaar om invulling te geven aan onze recruitmentstrategie (denk aan inrichting vacaturewebsite, gebruik sociale media etc.) en het optimaliseren van onze recruitmentprocessen. Tegelijkertijd word je ook ingezet om dagelijkse recruitment-activiteiten uit te voeren.
Er ligt dus een heel speelveld open waar je je stempel op kunt drukken met als resultaat dat SEIN planmatig en met onderscheidend vermogen zichtbaar is op de arbeidsmarkt en zo minder (tijdelijke) inhuur nodig heeft.
Je werkt nauw samen met verschillende collega’s zoals leidinggevenden, HR-Professionals (adviseurs en administratie), de afdeling communicatie en diverse externe partijen.

Profiel

Je hebt (tenminste) een relevante HBO-opleiding en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, initiatiefrijk en kunt goed organiseren. Uiteraard ben je vaardig in het professionele gebruik van sociale media. Verder weet je anderen moeiteloos te enthousiasmeren voor jouw ideeën en beschik je over “verbindend vermogen”. Bij voorkeur heb je al eerder ervaring opgedaan in een recruitmentfunctie binnen de zorg.

Wij bieden

  • Veel zelfstandigheid en ruimte om je eigen werk vorm te geven
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van -in eerste instantie- één jaar
  • Als medewerker van SEIN val je onder de CAO-Ziekenhuizen en ontvang je
    14 maandsalarissen per jaar. De functie is ingedeeld in functiegroep 55 met
    een salaris van maximaal € 3.917,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. 

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag voor maandag 11 februari 2019 tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1904.15/HW. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De eerste gesprekken staan gepland voor woensdag 13 februari