HomeWerken bij SEINAlle vacaturesPsychomotorisch Therapeut

Functienaam

Psychomotorisch Therapeut

Aantal uren per week

circa 24 uur per week

Info algemeen

Epilepsieaanvallen… Paroxysmale aandoeningen… Psychogene niet-epileptisch aanvallen (PNEA)... Het is de dagelijkse praktijk bij SEIN, één van de belangrijkste epilepsiecentra van Nederland en op weg naar dé paroxysmale expert van Europa. Een plek waar je jezelf als Psychomotorisch Therapeut wellicht niet direct had gezien, maar die in jouw vakgebied wel een heel interessante dynamiek heeft te bieden in psychomotorische diagnostiek en (kortdurende) behandelingen van een bijzondere doelgroep.

Functie

Als professional weet je waar je als Psychomotorisch Therapeut het verschil kunt maken in het leven van mensen. Wat je waarschijnlijk niet weet, is wat deze functie bij SEIN op locatie Meer en Bosch in Heemstede zo aantrekkelijk maakt. Denk aan een combinatie van therapie, psychologie en geneeskunde, 24-uurs EEG-registratie met multidisciplinaire analyse, PNEA-diagnostiek en  Prechirurgische screenings. Werken met volwassenen, kinderen en jongeren, onder wie ook mensen met een verstandelijke beperking, zowel klinisch en poliklinisch als ook op onze locatie voor Lang Verblijf. 

Profiel

We zoeken een tijdelijke collega die beschikt over de opleiding  psychomotorische therapie (HBO, Han of Windesheim) of WO (bewegingswetenschappen). Ervaring op het gebied van epilepsie, niet-aangeboren hersenletsel en/of SOLK problematiek is een pre. Je bent geregistreed als lid van de NVPMT. Daarnaast past je persoonlijkheid bij de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.

Tot slot

Wij bieden je een salaris conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Aanstelling gebeurt tijdelijk gedurende de periode van zwangerschapsverlof van één van onze collega's.

Voor 31 januari 2019 kun je solliciteren via de knop 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld daarbij het vacaturenummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Het kan zijn dat mails van SEIN terecht komen tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je ongewenste e-mail of spam in de gaten gedurende de sollicitatieprocedure.