HomeWerken bij SEINAlle vacaturesPsychomotorisch therapeut

Functienaam

Psychomotorisch therapeut

We zoeken jou!

Ben jij een ervaren psychomotorisch therapeut?  Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de co morbide problematiek bij epilepsie en de diagnostiek van PNEA?  En daarnaast kortdurende behandeling bij epilepsie vorm te geven?  Weet jij goed je plekje te vinden in diverse multidisciplinaire teams binnen SEIN? Dan zoeken wij jou (en jij ons)!

Aantal uren per week

16 uur

Werkplek

Je komt in een team te werken met nog één collega PMT’er. Het Psychologie team, bestaande uit negen psychologen, 1 PMT’er, 1 spel/dramatherapeut, vijf psychodiagnostisch werkers en drie secretaresses, is enthousiast en gedreven. Sinds afgelopen jaarwisseling hebben we een gloednieuwe polikliniek die van alle gemakken is voorzien. Hier heb je de ruimte om met jouw patiënten aan de slag te kunnen. Deze ruimte deelt PMT en met de speltherapeut.

Functie

Als psychomotorisch therapeut bij SEIN ben je betrokken bij patiënten met epilepsie, waarbij de hulpvraag veelal gericht is op het gebied van lichaamsbeleving, spanningsregulatie, emotieregulatie en grenshantering. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage op het gebied van vakspecifieke diagnostiek bij Psychogene Niet Epileptische Aanvallen (PNEA) en epilepsie. Jouw patiëntenpopulatie bestaat uit zowel volwassenen als kinderen met al dan niet een verstandelijke of lichamelijke beperking en vindt plaats in zowel een poliklinische als in een klinische setting.
Naast jouw observatie, diagnostiek en behandeling lever je uiteraard ook een bijdrage in de (multidisciplinaire) overleggen. Gedurende je werkdag ben je consciëntieus bezig met dossiervoering en weet je andere behandelaren of verwijzers op de juiste momenten te informeren.

Profiel

Wij zijn opzoek naar een collega die beschikt over de afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut (hbo, Han of Windesheim of WO (bewegingswetenschappen). Ervaring op het gebied van epilepsie, niet-aangeboren hersenletsel en/of SOLK-problematiek is een pre. Je bent geregistreerd bij de NVPMT. Je bent van nature nieuwsgierig en probeert altijd kritisch naar je werk te kijken.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO ziekenhuizen, functiegroep 55, maximaal € 4227,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Plus een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Saskia de Jong, hoofd Bedrijfsvoering afdeling Klinische Neurofysiologie & Psychologie, telefoon: 023 - 5588282 of Monica Bouwman-Vink, Psychomotorisch therapeut, telefoon 023 – 5588225.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/