HomeWerken bij SEINAlle vacaturesPsychomotorisch Therapeut

Functienaam

Psychomotorisch Therapeut

Aantal uren per week

minimaal 16 uur per week

Info algemeen

Epilepsieaanvallen… Paroxysmale aandoeningen… Psychogene niet-epileptisch aanvallen (PNEA)... Het is de dagelijkse praktijk bij SEIN, een van de belangrijkste epilepsiecentra van Nederland en op weg naar dé paroxysmale expert van Europa. Een plek waar je jezelf als Psychomotorisch Therapeut wellicht niet direct had gezien. Maar die in jouw vakgebied wel een heel interessante dynamiek heeft te bieden in psychomotorisch diagnostiek en (kortdurende) behandelingen van een bijzondere doelgroep.

Functie

Als professional weet je waar je als Psychomotorisch therapeut het verschil kunt maken in het leven van mensen. Maar wat je waarschijnlijk niet weet, is wat deze functie bij SEIN-locatie Meer en Bosch in Heemstede zo aantrekkelijk maakt. Denk aan een combinatie van therapie, psychologie en geneeskunde, 24-uurs EEG-registratie met multidisciplinaire analyse, PNEA-diagnostiek en Prechirurgische screenings. Werken met volwassenen en kinderen en jongeren, onder wie ook mensen met een verstandelijke beperking. Zowel klinisch en poliklinisch.

Profiel

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een collega die beschikt over de opleiding psychomotorische therapie (HBO, Han of Windesheim) of WO (bewegingswetenschappen). Ervaring op het gebied van epilepsie, niet-aangeboren hersenletsel en/of SOLK problematiek is een pre. Je bent geregistreerd als lid van de NVPMT. Daarnaast past je persoonlijkheid bij de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.

Wij bieden

Wij bieden je een salaris conform CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. De salariëring functie psychomotorisch therapeut is conform CAO Ziekenhuizen en afhankelijk van opleiding en ervaring. Aanstelling, in eerste instantie, voor de duur van één jaar. Bij ongewijzigde omstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Jan Kiewiet, hoofd Bedrijfsvoering afdeling Klinische Neurofysiologie & Psychologie, telefoon: 023 - 5588282 of Monica Bouwman, Psychomotorisch therapeut, telefoon 023 – 5588225.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 17 februari via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.