HomeWerken bij SEINAlle vacaturesOrthopedagoog/Psycholoog

Functienaam

Orthopedagoog/Psycholoog

Aantal uren per week

32 - 36 uur

Informatie

De sector Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling aan cliënten met complexe epilepsie en aanverwante problematiek op de locaties Meer & Bosch en De Cruquiushoeve. De zorgvraag van cliënten binnen SEIN Lang Verblijf is complex en bevindt zich naast de ingewikkelde epilepsie op het snijvlak van drie sectoren: de verstandelijke gehandicaptenzorg, de jeugdzorg en psychiatrie. Binnen SEIN wonen cliënten van alle leeftijden en alle verstandelijke niveaus. Ondersteuning wordt geboden volgens de principes van Gentle Teaching en Competentiegericht Werken.

Doelgroep

Als orthopedagoog/psycholoog is je thuisbasis het gezondheidscentrum op de Cruquiushoeve, waar je interdisciplinair samenwerkt met andere behandeldisciplines. Je werkt daarnaast ook vanuit de gebouwen waarbij je betrokken bent en bent vaak op de afdelingen te vinden. Het team van psychologen/orthopedagogen bestaat uit 12 collega’s. Het is een jong en enthousiast team, waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Binnen het team is er veel aandacht voor professionalisering en ondersteunen we elkaar in complexe casuïstiek. Als orthopedagoog/psycholoog ben je zorginhoudelijk eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan en -proces rondom de cliënt.

Functie

Als orthopedagoog/psycholoog ben je binnen het gezondheidscentrum verantwoordelijk voor behandeling, advisering en training van cliënten en zorginhoudelijk eindverantwoordelijk. Je ziet toe op de uitvoering van het zorginhoudelijke beleid van de cliënten, neemt deel aan en bent voorzitter van de ondersteuningsplanbesprekingen en multidisciplinaire overleggen. Je stuurt zorgpersoneel inhoudelijk aan bij de bejegening, begeleiding en behandeling van cliënten. Daarnaast draag je zorg voor het realiseren van het zorg- en behandelbeleid en stimuleer je de uitvoer hiervan door de multidisciplinaire teams. Je draagt bij aan deskundigheidsbevordering van medewerkers en beleidsadvisering.

Profiel

Je hebt een academische opleiding tot orthopedagoog/psycholoog, met minimaal drie jaar ervaring als orthopedagoog/psycholoog. Je hebt kennis van problematiek bij én ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, waar sprake is van co morbiditeit/complexe problematiek. Daarnaast heb je ervaringskennis inzake het toepassen van meerdere psychologische behandelmethoden en –technieken: gedragstherapie, systeemtherapie, EMDR, Competentie gericht werken, Gentle Teaching.
Tact, inlevingsvermogen, humor en overtuigingskracht in de contacten met cliënten, verwanten en met andere disciplines zijn je niet vreemd. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en functioneert goed binnen een multidisciplinair team.

Wij bieden

Een salaris conform de CAO, functiegroep 65, maximaal € 5.620,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarispeil 1-1-2021), een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tessa Sint (Orthopedagoog Lang Verblijf): telefoon 06-12646843 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 10 maart a.s. via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/