HomeWerken bij SEINAlle vacaturesOnline communicatiespecialist

Functienaam

Online communicatiespecialist

Aantal uren per week

24

We zoeken jou!

Voor de vervanging van onze online communicatiespecialist die per 1 januari 2021 met zwangerschapsverlof gaat.

We zoeken iemand die enthousiast, flexibel en zorgvuldig is om in de periode van december tot eind april 2021 de taken van onze online communicatiespecialist over te nemen in onze specialistische zorgorganisatie. Ook is goede afstemming over de inhoud en de toon belangrijk. En heb jij de juiste voelsprieten als het gaat om op social mediaberichten te reageren?

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt kennis van diverse sociale media, de mogelijkheden en inzet hiervan.
  • Je begrijpt de belangen en de gevoeligheid als het gaat om externe communicatie.
  • Je durft te vragen en vraagt door.
  • Je bent snel in het werken in CMS-en, online (monitoring) tools, zoals Typo3, Umbraco, Coosto, Canva, Google.
  • Je kunt correct en actief schrijven en weet anderen ook van onderbouwde feedback te voorzien op dat gebied.
  • Je begrijpt het belang van een corporate uitstraling en weet de huisstijl goed te gebruiken en te bewaken.

Daarbij komt dat het in deze tijd niet altijd makkelijk is om snel bekend te worden met een organisatie, omdat velen thuiswerken en het kantoor geen bedrijvige omgeving is waar je makkelijk met collega’s in contact komt. Het is daarom belangrijk dat je zelf actief op zoek gaat naar de juiste personen met je vragen en verzoeken.

Over de organisatie

SEIN is het expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. Je bent werkzaam bij de afdeling Concern- en BestuursOndersteuning, waarbinnen je meewerkt aan een servicegerichte en professionele dienstverlening. Voor jou is het geen enkel probleem om je draai te vinden binnen een organisatie die volop in beweging is.

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bertine Warmerdam-Teuwissen, secretaris Raad van Bestuur, 023-558 8403.

Ons aanbod

Een afwisselende en uitdagende functie en een werkplek met een prettige werksfeer, waar ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën. Een aanstelling voor de duur van het verlof van 1 januari 2021 tot eind april 2021. Graag zorgen we voor een inwerk- en overdracht van de werkzaamheden, dus het is fijn als je eerder kunt beginnen. De functie is ingeschaald conform de CAO Ziekenhuizen.

Sollicitatie

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief met onder vermelding van het vacaturenummer vóór woensdag 3 december 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/