HomeWerken bij SEINAlle vacaturesMedewerker Telecom en Domotica

Functienaam

Medewerker Telecom en Domotica

Aantal uren per week

36 uur

Vind jij het leuk om techniek in te zetten om patientenzorg beter te laten verlopen?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. In verband met de vervanging van de huidige medewerker Telecom en Domotica zijn we naar je op zoek. Enkele jaren ervaring met zowel telecom- als domoticatoepassingen, bij voorkeur in de zorg, zijn gewenst.

Functie

Als medewerker Telecom en Domotica ben je voor het management en de eindgebruikers van met name de RVE Langverblijf het eerste aanspreekpunt ingeval van calamiteiten, problemen, storingen en vragen op het gebied van domotica en de daaraan verbonden faciliteiten telecom. De Medewerker domotica/telecom handelt deze zelfstandig af of zorgt voor een juiste routering van de vraag. Hij ziet toe op een correcte afhandeling van de melding en informeert de eindgebruiker over de voortgang en de te verwachten afhandelingstermijn. Hij plant en verzorgt het preventieve onderhoud van apparatuur en programmatuur voor domotica en telecom en zorgt voor continuïteit van dienstverlening bij afwezigheid (vakantie, ziekte, roostervrij etc) aangezien het hier om directe cliëntveiligheid gaat.

Profiel

 • Je hebt een MBO4-niveau op het gebied van ondersteunende technische processen in de zorg.
 • Daarbij beschik je over gevorderde kennis van door SEIN gebruikte systemen, applicaties en medische hulmiddelen, besturingssystemen en kantoorautomatisering, telefonie en domotica blijkend uit afgegeven certificering door leveranciers.
 • Je hebt gevorderde kennis op het gebied van beheer van bovenvermelde vakgebieden.
 • Ook bezit je over praktische kennis van telefonische communicatie en geautomatiseerde registratie in een servicedesk-omgeving.
 • Bij jou staat de cliënt centraal. Jij zet je graag in voor een veilige en prettige omgeving voor onze cliënten en stimuleert hun zelfstandigheid.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt er tegen om soms pas kort van tevoren te horen waar en wanneer je iets moet installeren.

Wij bieden

 • Een uitdagende werkplek in een leuke organisatie waar je jouw deskundigheid kan vergroten. 
 • Een inwerkperiode om de organisatie beter te leren kennen.
 • Een contract voor minimaal één jaar (maar onze intentie is een vast dienstverband en je langer te behouden).
 • De mogelijkheden om je verder te scholen en te ontwikkelen in je vakgebied (Informatie & communicatie en medische techniek).
 • Veel aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen, zoals: een vaste eindejaarsuitkering en vakantiegeld van elk 8,33%, tegemoetkoming reiskosten en een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. uitgebreid fietsenplan.
 • Een bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband (conform CAO Ziekenhuizen) van maximaal  € 3322,-.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en ICMT vind je onder sein.nl.
Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Dick Gijsman, netwerkbeheerder tel. 023-5588421.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 23 februari a.s. via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/