HomeWerken bij SEINAlle vacaturesMedewerker Concern- en Bestuursondersteuning met de taak van preventiemedewerker

Functienaam

Medewerker Concern- en Bestuursondersteuning met de taak van Preventiemedewerker

Aantal uren per week

24

Kernactiviteiten

  • Je hebt een duidelijke visie op veiligheid en gezondheid en adviseert gevraagd en ongevraagd het management, medewerker en de OR over het te voeren beleid, ontwikkelingen, wetswijzigingen en knelpunten;
  • Je initieert acties om te zorgen voor een duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • Je geeft voorlichting en training over arbeidsomstandigheden gerelateerde vraagstukken en voor werkplekinspecties en onderzoeken uit;
  • Je werkt vastgesteld beleid uit in regelingen, procedures en/of werkinstructies en controleert de naleving hiervan;
  • Je treedt op als intermediair tussen de organisatie en externe deskundigen en bent aanspreekpunt voor de Arbo dienstverlenende organisatie (o.a. bedrijfsarts) en externe deskundigen.
  • Je adviseert over en draagt zorg voor de uitvoering van een RI&E, ondersteunt het management bij het opstellen van plannen en aanpak en bewaakt de voortgang en uitvoering.

Functie-eisen

Je hebt een relevante HBO opleiding (bijv. Veiligheidskunde) aangevuld met kennis op het desbetreffende deelgebied, kennis van methodisch werken, onderzoekmethoden en van wet- en regelgeving.
Je beschikt over een analyserend en probleemoplossend vermogen en een klant- en servicegerichte houding en hebt goede kennis van relevante systemen en software.
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur met Arbowetgeving en relevante Arbo thema’s.

Ons aanbod

Een afwisselende en uitdagende functie en een werkplek met een prettige werksfeer, waar ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën. Een aanstelling voor 1 jaar voor 24 uur per week. Bij ongewijzigd beleid en goed functioneren, zal de aanstelling worden omgezet in onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG 50 conform de CAO Ziekenhuizen, maximaal € 3.664,00 per maand bij een volledige dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
mw. B.E. Warmerdam-Teuwissen, secretaris Raad van Bestuur, 023-558 8403.

Sollicitatie

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van het vacaturenummer vóór a.s. donderdag 2 juli 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

De selectiegesprekken worden gehouden op dinsdagmiddag 7 juli of donderdagmiddag 9 juli 2020.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.