HomeWerken bij SEINAlle vacaturesMedewerker cliëntenadministratie (financieel administratief medewerker)

Functienaam

Medewerker cliëntenadministratie
(financieel administratief medewerker)

Aantal uren per week

ca. 24

Heb jij affiniteit met gezondheidszorg en wil jij als medewerker cliëntenadministratie jouw bijdrage hieraan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker cliëntadministratie ga je aan de slag met administratieve werkzaamheden ten behoeve van de zorg. Dit zijn onder andere:

•      Verwerken mutaties in Fierit Cura
•      Verwerken digitale berichtenverkeer zoals Vecozo
•      Het juist, tijdig en volledig administreren van de zorgtoewijzingen
•      Opstellen en verwerken van contracten
•      Controles met betrekking tot de werkzaamheden uitvoeren
•      Anticiperen op veranderingen in registratie

Wat neem je mee?

•      Relevante werkervaring in een administratieve functie bij voorkeur opgedaan in de zorgsector
•      HBO werk- en denkniveau
•      Affiniteit met zorg en administratieve processen rondom de cliënt
•      Kennis en inzicht omtrent de diverse financieringsstromen: WLZ, JW/WMO en Zvw
•      Kennis van systemen dan wel snel aan kunnen leren van de diverse systemen

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken binnen het brede team van IFC en je vaste werkplek is gesitueerd aan de Achterweg 5 te Heemstede. Je wordt ingedeeld in FWG 40 (conform Cao-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 2.937,00 bij een volledig dienstverband, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%. SEIN heeft naast een aantrekkelijk salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie is een jaarcontract aan de orde. Bij bewezen geschiktheid zal dit contract worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?

Wil je meer informatie neem dan contact op met Naomi Lammers, coördinator cliëntenadministratie SEIN, bereikbaar onder: 023-5588428.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan dan ontvangen wij graag je motivatie en CV onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer voor 19 september via de link ‘direct solliciteren’ hieronder.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/