HomeWerken bij SEINAlle vacaturesManager Gezondheidscentrum tevens professioneel partner

Functienaam

Manager gezondheidscentrum tevens professioneel partner

- Coachend en inhoudelijk leidinggeven -

Info algemeen

Je werkt vanuit onze locatie in Cruquius, voor de RVE Lang Verblijf (RVE LV), waar zo’n 340 cliënten wonen en dagactiviteiten verrichten. Op deze locatie staat ook het Gezondheidscentrum, waar alle (para)medische professionals werken. Onze (huis)artsen, tandarts, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, gedragswetenschappers en maatschappelijk werkers zetten zich elke dag vanuit hun professie en met hart en ziel in voor onze cliënten.

Aantal uren per week

36 uur

Inhoud functie

De functie binnen de RVE Lang Verblijf bestaat uit twee rollen: allereerst ben je als professioneel partner van de RVE-directeur inhoudelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de cliëntenzorg. De directeur stuurt de RVE bedrijfsorganisatorisch aan. In de rol van professioneel partner ben je verantwoordelijk voor het (vaststellen van) het begeleidingsbeleid en het behandelbeleid. Daarom onderhoud je contacten met in- en externe partijen onder andere op het gebied van behandeling, innovatie en wetenschap. Samen zijn jullie de boegbeelden en verantwoordelijk voor de koers van de RVE.

Daarnaast ben je manager van het Gezondheidscentrum en eindverantwoordelijk voor alle (para)medische professionals. Dat team bestaat uit ruim 80 gemotiveerde en grotendeels zelforganiserende collega’s, die een coachende manier van leidinggeven vragen. Je faciliteert hen zodat zij de beste zorg voor onze cliënten kunnen leveren.

Profiel

We zoeken een manager en verbinder die oog en oor heeft voor onze professionals en cliënten. Daarbij vragen we een academische opleiding richting psychologie of orthopedagogiek, aangevuld met relevante managementervaring binnen de zorg. Vanzelfsprekend is grondige kennis van de gehandicaptenzorg van enorme waarde.

Sociale vaardigheden zijn in deze functie cruciaal. Je kunt goed luisteren en beweegt je makkelijk op alle niveaus in de organisatie. Daarnaast behoren analytisch vermogen, overtuigingskracht, flexibiliteit en tact tot je rugzak. Ook ben je optimistisch, oplossingsgericht en besluitvaardig. Je hebt een gezonde ambitie om je medewerkers en de kwaliteit van zorg continu te ontwikkelen.

De volledige functiebeschrijving inclusief competenties kun je opvragen bij de personeelsadministratie van SEIN (personeelsadministratie@sein.nl).

Wij bieden

Een veelzijdige, inhoudelijke (management)functie in een enthousiast team. Er is nog geen definitieve functieweging uitgevoerd, omdat een aantal aspecten zich in de samenwerking tussen directeur en professioneel partner moeten uitwijzen. Deze kunnen invloed hebben op de weging. Vooralsnog is de functie ingeschaald in functiegroep 70, conform CAO ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 6.636,00 bij een fulltime dienstverband, exclusief eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
We starten met een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid vindt omzetting plaats in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie

Meer informatie over de RVE Lang Verblijf vind je onder woonzorg en dagbesteding op de website van SEIN. Als je meer informatie over de functie wilt, kun je contact opnemen met Ilonka Wildenberg, directeur RVE Lang Verblijf, telefoon 023-558 8701 of via de mail iwildenberg@sein.nl. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet voor vrijdag 23 oktober 2020 via de knop ‘direct solliciteren’. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

De gesprekken staan gepland op dinsdag 27 oktober a.s. in de middag en kunnen ‘live’ of via een videoverbinding plaatsvinden. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/