Functienaam

Ergotherapeut

Aantal uren per week

20-24 uur

Functie

Als ergotherapeut bij SEIN ben je verantwoordelijk voor ergotherapeutische diagnostiek behandeling en consultatie binnen het interdisciplinaire team op de verschillende woonlocaties.
Dit vindt plaats bij diverse doel- en leeftijdsgroepen, denkend aan o.a. kinderen, volwassen, EMB, zelfstandig wonend met als gezamenlijke factor epilepsie.

Profiel

Je hebt minimaal een diploma HBO ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Je hebt bij voorkeur enige ervaring binnen de gehandicapten- en/of ouderenzorg.
Je kunt  zowel zelfstandig als in teamverband werken. Kennis en ervaring op gebied van sensorische informatieverwerking en PDL is een pre. Een open, betrokken en respectvolle omgang met cliënten is vereist.

Wij bieden

Als ergotherapeut ben je ingedeeld in functiegroep 55 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 4227,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en er is zowel een vakantietoeslag als eindejaarsuitkering van 8,33%. Het betreft een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie van Noort of Nathalie Vlug, ergotherapeuten, telefoon 023 558 8841 of Sandra Geerlings, Manager Gezondheidscentrum telefoon 023 558 8801.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/