Functienaam

Ergotherapeut

Aantal uren per week

20 uur

Info algemeen

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een exptertisecentrum voor epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding van en wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie en slaap. SEIN bied duurzame zorg, behandeling en verblijfsmogelijkheden aan mensen met moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en bijkomende problemen. Voor deze mensen met complexe epilepsie en een lichamelijke of verstandelijke beperking in de woonvormen in Cruquius en Heemstede zoeken wij per direct een ergotherapeut. Als ergotherapeut werk je multi- en interdisciplinair samen. Het betreft zowel kinderen als volwassenen met complexe neurologische problematiek.

Functie

Als ergotherapeut bij  SEIN voer je ergotherapeutische onderzoeken en behandelingen uit bij zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking.
Je adviseert over en bent betrokken bij het regelen van hulpmiddelen. Je adviseert aanpassingen met  het oog op valpreventie, bescherming bij epileptische aanvallen. Kennis en ervaring met sensorische informatieverwerking (SI) is een pre. Je neemt deel aan multi- en interdisciplinair overleg en expertise teams.

Profiel

Je hebt minimaal een diploma HBO ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Je hebt bij voorkeur enige ervaring met epilepsie, decubitus, valpreventie en ervaring met complexe doelgroepen. Je kunt  zowel zelfstandig als in teamverband werken. Kennis en ervaring op gebied van sensorische informatieverwerking is een pre. Een open, betrokken en respectvolle omgang met cliënten is vereist

Wij bieden

Als ergotherapeut ben je ingedeeld in functiegroep 50 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en er is zowel een vakantietoeslag als eindejaarsuitkering van 8,33%. 
De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van zwangerschapsvervanging
1 mei 2019 tot 1 oktober 2019. Bij ongewijzigde omstandigheden is daarna een verlenging mogelijk.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 1 april 2019 via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.