HomeWerken bij SEINAlle vacaturesDoktersassistente - Medewerker bloedafname met secretariële taken

Functienaam

Doktersassistente - Medewerker bloedafname met secretariële taken

Aantal uren per week

24 - 36 uur

Werkplek

Bij SEIN zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met bloedafname en secretariele vaardigheden die ons team in Heemstede komt versterken. SEIN, de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, is een gespecialiseerd centrum gericht op de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met (complexe) epilepsie en slaap waak stoornissen.
De polikliniek Heemstede bestaat uit een team van twaalf neurologen, twee verpleegkundig specialisten, drie maatschappelijk werkers, drie arbeidsconsulenten, drie doktersassistenten en vijf medisch secretaresses. Bij de polikliniek komen volwassenen, kinderen en verstandelijk gehandicapten met epilepsie op het spreekuur van de neurologen en overige disciplines.
Van de nieuwe collega wordt verwacht dat er wordt zorggedragen voor het uitvoeren van venapuncties en de spreekuurondersteuning, incidenteel is ondersteuning nodig bij het uitvoeren van lumbaalpuncties.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van de spreekuren van de diverse disciplines die op de polikliniek werkzaam zijn en voert venapuncties uit. Tevens sta  je patiënten en derden (telefonisch) te woord. Je schrijft patiënten in en nodigt ze uit voor afspraken zowel schriftelijk als digitaal. Je ontvangt patiënten op de polikliniek en plant afspraken in. Verder verzorg je de medische correspondentie. Er zijn ook nog overige administratieve werkzaamheden zoals onder andere het zorgdragen voor bestellingen van benodigde materialen/kantoorartikelen.

Profiel

 • opleiding bijv. doktersassistente of medisch analiste;
 • relevante werkervaring;
 • ervaring met bloedafname (venapunctie) is vereist;
 • kennis van de medische terminologie;
 • kennis van MS Office;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • stressbestendig;
 • representatief;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • een flexibele werkhouding met bereidheid tot vervangingen op andere poliklinieken (incidenteel).

Wij bieden

Een boeiende afwisselende baan binnen een gespecialiseerde werkomgeving.
Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 35 en bedraagt maximaal € 2.882,00 bruto per maand (salarispeil 1-1-2021) bij een volledig dienstverband, eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
De aanstelling is in eerste instantie voor 6 maanden of 1 jaar. Daarna is er de mogelijkheid voor een jaarcontract of een contract voor onbepaalde tijd bij ongewijzigde omstandigheden en goed functioneren. Daarnaast bieden wij scholingsmogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosemary van Beljouw (rvbeljouwhallen@sein.nl), Hoofd Ambulante Zorg, 023-5588946. Meer informatie vind je op www.sein.nl.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/