HomeWerken bij SEINAlle vacaturesCoördinator IOP - Gebouw 1

Functienaam

Coördinator IOP - Gebouw 1

Aantal uren per week

28-32 uur per week

Doelgroep

Binnen Gebouw 1 zijn diverse doelgroepen waarbij ondersteuning geboden wordt bij begeleiding intensieve en/of zorg intensieve hulpvragen. De cliënten zijn volwassenen van alle leeftijden, variërend van licht tot ernstig verstandelijk beperkt. Iedere groep heeft zijn eigen accent qua mate van structuur, verzorgingsbehoefte en begeleidingsaanbod. Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen als: gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen en lichamelijke beperkingen.
Het merendeel van de cliënten gaat overdag naar het diensten- en activiteitencentrum (DAC). Enkele cliënten krijgen dagbesteding nabij de woning/het gebouw.

Functie

Als coördinator IOP ben jij de spil in het web rond de zorg van de cliënt. Je regelt op professionele wijze dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan cliënten conform het individuele ondersteuningsplan (IOP). Je kunt tevens activiteitenplannen opstellen en onderhoud contacten met de verwanten en betrokkenen rond de cliënt. Je ben in staat je collega’s te coachen en ondersteunen bij de uitvoering van de zorgtaken. Je staat open voor feedback en bent ook niet bang om dit te geven. Voor collega’s en bovenal voor de cliënten en hun vertegenwoordigers ben je aanspreekbaar op je professionele bijdrage.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde, passende niveau 5 opleiding, of bent bereid deze te volgen. Je hebt aantoonbare ervaring met een van de hierboven genoemde doelgroepen. Daarnaast heb je kennis op het eigen vakgebied en affiniteit met en/of kennis van Gentle Teaching en Competentiegericht werken, cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en moeilijk verstaanbaar gedrag. Naast relativeringsvermogen beschik je over een goede zelfreflectie, goede communicatieve kwaliteiten en vooral persoonlijke stabiliteit.
Je bent breed en flexibel inzetbaar en in staat ondersteuning te geven aan cliënten binnen het woon- en dagbestedingsdomein.
Je voelt je aangesproken tot de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.

Wij bieden

Maximaal € 3.072,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, functiegroep 45, exclusief ORT en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO-Ziekenhuizen. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Een plezierige collegiale werksfeer en collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar zijn en die bewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod. 

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Suzanne Folmer, manager wonen Gebouw 1, via telefoonnummer: 023-55888587 of e-mail: sfolmer@sein.nl.

Solliciteren

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag o.v.v. het vacaturenummer tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder.

Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.