Functienaam

Bewegingsagoog

Aantal uren per week

28 uur per week

Werkplek

De afdeling Bewegingsagogie maakt deel uit van het Diensten- en Activiteiten Centrum.
Door het aanbieden van gerichte bewegingsactiviteiten wordt een bijdrage geleverd aan de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling van cliënten met epilepsie.

Afdeling Bewegingsagogie heeft een tijdelijke vacature voor 28 uur en zoekt voor de periode van november 2019 t/m april 2020 een collega op locatie de Cruquiushoeve te Cruquius en locatie Meer en Bosch te Heemstede. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden ter vervanging van een zwangerschap.

Binnen de afdeling Bewegingsagogie werken momenteel 5 bewegingsagogen, stagiaires en vrijwilligers. De beschikbare accommodatie bestaat uit sportzalen, zwembad en een trapveldje.
Binnen SEIN functioneren de cliënten op verschillende niveaus; cliënten met een duidelijke ontwikkelingsachterstand en gestoorde motoriek, maar ook cliënten waarbij bewegen geen problemen vormen. Om tegemoet te komen aan de ondersteuningsbehoefte van alle cliënten met epilepsie wordt er gewerkt vanuit beweging agogische strategieën: Primaire activering, Bewegingsactivering dagbesteding, Bewegingsonderwijs, Bewegingsrecreatie en Aangepaste sport.

Functie

Wat doet de Bewegingsagoog binnen SEIN?

·         Vastleggen van doelstellingen en gerichte beweging agogische activiteiten in een beweging agogisch plan; signaleren, inventariseren, analyseren en definiëren.
·         Voorbereiden en aanbieden van de activiteiten; zwem-, fitness- en zaalsportactiviteiten.
·         Rapporteren en overleggen met een multidisciplinair team.
·         Opstellen van een individueel begeleidingsplan.
·         Organiseren, coördineren en evalueren van dagbestedingsactiviteiten op het gebied van sport en beweging.
·         Bijhouden van het ECD; Elektronische Cliënten Dossier.
·         Begeleiden van stagiaires en vrijwilligers.

Profiel

Je hebt een CIOS-SB diploma met hoofdkeuzevak Bewegingsagogie met aantekening zwemmen of Sport en Bewegen MBO niveau 4 hoofdkeuzevak Bewegingsagogie met aantekening zwemmen.
Je bent gewend werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, waarbij je een cliëntgerichte houding hebt.
Je hebt een flexibele instelling i.v.m. diversiteit van groepen, bewegingsprogramma’s en snel wisselende omstandigheden. Er wordt daarbij een beroep gedaan op je geduld en doorzettingsvermogen. Kennis van gedragsproblematiek, verstandelijke beperkingen en epilepsie is een pré.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO Ziekenhuizen, functiegroep (FWG) 45, maximaal € 3.072,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Jordy van Scheppingen, teamleider Bewegingsagogie telefoon 023–5588762 of per e-mail: jvscheppingen@sein.nl.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.