HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider(s) Niveau 3 (Gebouw 4, begane grond)

Functienaam

Begeleider(s) Niveau 3 (Gebouw 4, begane grond)

Wij zijn in gebouw 4 begane grond op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken!

Aantal uren per week

24-28 uur per week 

Info algemeen

SEIN verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen.
Bij SEIN zetten zo’n 1400 medewerkers zich in voor optimale zorg. Daarvoor beschikt SEIN over dertien poliklinieken, twee klinieken, drie slaap-waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs.

Doelgroep

Gebouw 4 bestaat uit twee woonlagen en maakt deel uit van Cluster 2 Lang Verblijf. In het gebouw wonen in totaal 28 cliënten in de leeftijd van 20 tot 86 jaar, verdeeld over vier afdelingen. In het gebouw zijn 2 groepen van zes cliënten, één groep van acht cliënten, één groep van vier cliënten en 4 zorg-appartementen. We werken met twee teams, één voor de cliënten voor de begane grond en één team voor de cliënten voor de eerste etage.

De begane grond bestaat uit afdeling A, dit is een groep van zes wat oudere cliënten in de leeftijd van 60+, waarbij de aandacht ligt op een huislijke sfeer creëren en het behouden van vaardigheden. Aan deze afdeling is ook een zorg-appartement gekoppeld dat op enige afstand begeleiding en ondersteuning ontvangt en met regelmaat op de groep gezellig mee komt eten. De B groep is een ernstig meervoudig beperkte jongeren groep van acht cliënten en deze groep is in ontwikkeling. Deze groep is net bij ons gestart en hierbij is de aandacht vooral gericht om een rustige, ontspannen en liefdevolle sfeer op de groep te creëren, waarbij de cliënt zich veilig en geborgen voelt. Het team werkt hierin volgens de Gentle Teaching methode. De cliënten verblijven deels op de woning, maar gaan ook dagdelen naar de dagbesteding. Naast epilepsie hebben de cliënten een ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke handicap en komen er nog diverse andere ziektebeelden voor. Wij willen vooral werken vanuit de cliënt, zijn/haar mogelijkheden en samen met de cliënt en het netwerk om de cliënt heen, werken aan persoonlijke, professionele en ontwikkeldoelen van de cliënt.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende  baan in de zorg en vindt je het leuk om in deze nieuwe groep te starten, reageer dan snel. 

Functie

De functie/taken van de woonbegeleider zijn als volgt

 • je geeft uitvoering aan de dagelijkse ondersteuning van cliënten conform het Individueel Ondersteuning Plan (IOP)
 • je begeleidt, stimuleert en/of helpt cliënten bij activiteiten in de woon- en leefomgeving, vrijetijdsbesteding, sociale contacten e.d.
 • je biedt ondersteuning bij het in stand houden of vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt, alsook bij de invulling van het dagprogramma in de woning en in begeleiding naar de dagbesteding
 • je geeft begeleiding in specialistische zorg aan ernstig meervoudig beperkte cliënten
 • je bent aanspreekpunt van een aantal cliënten, onder verantwoordelijkheid van een begeleider C en coördinator IOP
 • je hebt neventaken op de afdeling waar je verantwoording voor draagt.

Profiel

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die

 • een relevante en afgeronde opleiding heeft in de zorg op niveau 3
 • zich enthousiast, creatief en met humor inzet, om actief te zoeken naar de wensen en behoeften van de cliënten en die hier ook op een respectvolle wijze (mede) invulling aan weet te geven
 • een teamspeler is en communicatief  en computervaardig (ECD), die zijn/haar verantwoordelijkheden weet in de functie en hier adequaat mee omgaat 
 • werk- en denkniveau heeft op minimaal niveau 3, (sociaal pedagogisch/verplegend en verzorgend)
 • de bereidheid heeft alle voorkomende en kortere diensten te verrichten, zowel door de week als in het weekend (4-6-8 uurs diensten)
 • inziet dat een open, betrokken en respectvolle omgang met de cliënt vereist is. 

Goed kunnen communiceren, verbaal zowel als non-verbaal, is een must evenals het zich kunnen inleven en verplaatsen in een cliënt. Relevante werkervaring is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 2.665,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband en zowel een vakantietoeslag als eindejaarsuitkering van 8,33%.
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1903.11/RL. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.