HomeWerken bij SEINAlle vacaturesTeamcoördinator Wonen (gebouw 9)

Functienaam

Teamcoördinator Wonen

een sterke persoonlijkheid met een hart voor de zorg

Ben jij op zoek naar een uitdagende, coördinerende baan binnen de zorg? En wil jij je kwaliteiten inzetten in het ondersteunen van zorgteams, samen met een collega teamcoördinator en de manager? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op deze functie.

Aantal uren per week

32 - 36 uur per week

Doelgroep

Gebouw 9 is een woonvoorziening binnen SEIN gespecialiseerd in het omgaan en begeleiden van cliënten waar naast epilepsie vaak sprake is van een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en/ of autisme, maar ook moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige omgeving. Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. Deze is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt.

Functie

De teamcoördinator coördineert de dagelijkse zorg op de afdeling en geeft functionele en operationele aanwijzingen aan begeleiders. Daarnaast functioneert de teamcoördinator als eerste aanspreekpunt voor het team richting Manager Wonen met betrekking tot een optimale zorgverlening en samenwerking door het team voor de cliënten. Ook draagt de teamcoördinator zorg voor een optimaal werk- en leerklimaat en houdt toezicht op de gemaakte afspraken. Als teamcoördinator adviseer je de manager over de kwaliteit en kwantiteit van de personeelsbezetting.
De functie van teamcoördinator kan nog qua inhoud op hoofdlijnen worden bijgesteld.

Profiel

Wij vragen een afgeronde opleiding op HBO niveau en ruime ervaring binnen een zorgomgeving.
Daarnaast zoeken wij iemand die ervaring heeft in een coördinerende en/of sturende rol of die graag een volgende stap wil maken in die richting.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast, professioneel team. Als teamcoördinator ben je ingedeeld in functiegroep 50 (conform de CAO Ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 3664,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Marja Hermsen, manager Wonen Gebouw 9 op telefoonnummer 023 5588904 of per mail: mhermsen@sein.nl.
Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment kom, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in deze functie? Graag ontvangen we een motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam, houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt eveneens deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke Social Media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overhandigen.