HomeWerken bij SEINAlle vacaturesCoördinator IOP voor zelfstandig wonende cliënten - Gebouw 6

Functienaam

Coördinator IOP voor zelfstandig wonende cliënten - Gebouw 6

Heb jij ervaring in de zorg? Sta je stevig in je schoenen? Zie jij het als een uitdaging om innoverend aan de slag te gaan in een inspirerende omgeving, waar kwaliteit van leven hoog in ’t vaandel staat. Kun je een energiek team aan en samenwerken met bewoners die niet op hun mondje zijn gevallen. Is coachen jouw ding en heb je gevoel voor humor?
Dan zijn wij op zoek naar jou.

Aantal uren per week

28 - 32 uur per week

Werkplek en doelgroep

In 2020 is het thema van Gebouw 6: kwaliteit van leven & kwaliteit van werk.
Gebouw 6 biedt begeleiding aan 28 volwassen cliënten, van verschillende leeftijden, die wonen in een appartement. Binnen de mogelijkheden van de cliënt is het streven zo zelfstandig mogelijk te wonen en zoveel mogelijk naar eigen wensen. Behalve wensen hebben onze cliënten veelal behoefte aan een duidelijk afgebakende structuur, ze willen precies weten waar ze aan toe zijn.
Naast het hebben van epilepsie kan er onder andere sprake zijn van psychosociale problematiek, een licht verstandelijke beperking, autisme en/of een lichamelijke beperking. De zorg- en begeleidingsintensiteit van de cliënten, die op basis van de indicatie is vastgesteld, is verschillend. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken. Onze cliënten gaan allen naar Dagbesteding en/of werk.

Functie

Als Coördinator IOP ben je de schakel tussen werkvloer, psycholoog/orthopedagoog, huisarts, familie van de cliënt en de manager. Je bent een coach voor de begeleiders niveau 3 en 4 op de werkvloer, die de begeleidings-taken verrichten. Als coördinator IOP krijg je een aantal cliënten toegewezen en ieder van hen heeft een Individueel Ondersteuningsplan (IOP). Je zorgt voor goede planning, coördinatie, communicatie, afstemming en uitvoering van de werkzaamheden rondom dit IOP (zowel bij de totstandkoming als uitvoering van het plan). Je rapporteert en bewaakt de voortgang, de IOP-cyclus en cliëntenbesprekingen en bent gesprekspartner in multidisciplinaire bijeenkomsten. Vanzelfsprekend houd je goed contact met de wettelijke vertegenwoordigers/familie en het werk/dagbesteding van de cliënt. Hierin ben jij als coördinator het aanspreekpunt en kijk je open naar ieders wensen, belangen en mogelijkheden. Je weet hierin de belangen met tact en zelfvertrouwen te brengen. Met wat je te weten komt, voed je het team, zodat zij horen waar het goed gaat en waar het beter kan. Er wordt ook een actieve bijdrage aan je gevraagd voor de ontwikkeling van het beleid van gebouw 6 en toekomstvisie van de instelling.
In je functie ben je een aanzienlijk deel van je werktijd vrijgesteld van de cliëntenzorg maar vinden we cliëntcontact wel erg belangrijk voor het goed uitvoeren van je functie.

Een dag mee met een CIOP

Je begint je dag met een ronde door gebouw 6. De werkzaamheden in gebouw 6 zijn vol aan de gang. Cliënten maken zich klaar voor hun werkweek en/of dagprogramma. Je begroet de cliënten die je tegenkomt en je collega’s. Je krijgt een eerste indruk van de sfeer. De sfeer is gemoedelijk en je vervolgt je weg naar kantoor. Je start je outlook agenda. Wat staat er die dag op het programma? Welke IOP’s staan er gepland? Hoe laat spreek je de psycholoog en welke cliënt afspraken heb je vandaag? ... Lees hier verder.

Profiel

Voor ons enthousiaste team zoeken wij iemand die:

  • Een passende Hbo-opleiding heeft, bijv. Social Work, Verpleegkunde of andere Zorgopleiding.
  • Stevig in zijn schoenen staat en daarmee rust en vertrouwen uitstraalt en dit op de cliënten en  medewerkers weet over te brengen.
  • Het talent heeft om zich in de belevingswereld van de ander te verplaatsen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in het belang van de cliënten en hun verwanten en dit ook goed weet over te brengen aan het team.
  • Bereid is om incidenteel en in overleg onregelmatige diensten te werken.
  • Een coach is die doelgericht werkt en tevens strategisch kan schakelen.
  • Het prettig vindt om in een team te werken maar daar ook invloed op de ontwikkeling van het team wil hebben, daarom kun je zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.
  • Aanvoelt wanneer je ruimte moet geven en wanneer sturing gewenst is.
  • Initiatiefrijk is en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’.
  • Ervaring heeft in het opstellen van, en werken met, ondersteuningsplannen.
  • Ten minste 2 jaar ervaring heeft met coördineren en/of coachen.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast, innoverend en professioneel team. Als Coördinator IOP ben je ingedeeld in functiegroep 45 (conform de CAO Ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 3.225,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Vera Wiarda, Manager van gebouw 6 op telefoonnummer 06-26600858 of per mail: vwiarda@sein.nl.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/