HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleiders niveau 4 voor Onderwijs Zorg Arrangement (OZA - DAC)

Functienaam

Begeleiders niveau 4 voor Onderwijs Zorg Arrangement (OZA-DAC)

Info algemeen

Het Diensten en Activiteitencentrum (DAC) biedt een breed scala van activiteiten aan cliënten van SEIN.
Wij bieden dagbesteding gericht op het ontdekken, behouden en ontwikkelen van vaardigheden waarbij de vraag van de cliënt centraal staat. Er zijn vacatures in diverse teams, die dagbesteding bieden aan cliënten met vooral een begeleidings-intensieve zorgvraag en regelmatig in combinatie met een zorgintensieve hulpvraag. Het OZA is een samenwerkingsverband tussen de school ‘de Waterlelie’ en het DAC, gericht op het ondersteunen van de reguliere onderwijsontwikkeling.

Aantal uren per week

minimaal 28

Werkplek

Het OZA is gevestigd op de locatie ‘de Cruquiushoeve’ te Cruquius. Binnen het OZA wordt optimaal rekening gehouden met de epilepsie en beperkingen van de cliënt.

Functie-inhoud

Als begeleider niveau 4 biedt je op professionele wijze activiteiten, passend bij wensen en mogelijkheden van de cliënt zoals beschreven in het individuele ondersteuningsplan.
Je stelt activiteitenplannen op, voert ze met je team uit en draagt zorg voor tijdige rapportage en evaluatie van het activiteitenplan van de cliënt.
Je hebt kennis en ervaring in het omgaan met epilepsie en kunt eerste hulp bij aanvallen verlenen.
Ook denk je actief mee in de beleidsontwikkeling, participeert in het werkoverleg.
Naast de algemene specificaties voor een begeleider niveau 4 van het DAC ben je als begeleider niveau 4 bij de OZA ook betrokken bij het onderwijs gedeelte, waar de docent een programma opstelt en de begeleider niveau 4 uitvoering geeft aan onderdelen van het lesprogramma en de begeleiding. We zoeken geen leraren, maar enige affiniteit met onderwijs is zeker gewenst. Op de momenten dat de leerling niet met onderwijstaken bezig is doe jij met je DAC collega’s een aanbod in activiteit.

Profiel

 • Minimaal een afgeronde passende MMZ of SPW 4 opleiding.
 • Kennis van en ervaring in het begeleiden van cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Kennis in het eigen vakgebied en kennis van Gentle Teaching en Competentiegericht werken.
 • Relativeringsvermogen, een goede zelfreflectie en goede communicatieve kwaliteiten.
 • Voor collega's en bovenal voor de cliënten en hun vertegenwoordigers ben je aanspreekbaar op je professionele bijdrage. 

Wij bieden

 • Een uitdagende baan in een leuk team waar je veel kunt leren.
 • Een interne opleiding epilepsie en interne scholing over de werking van de meest voorkomende medicatie, alsmede scholing in persoonlijke en groepsgerichte veiligheid.
 • Een plezierige collegiale werksfeer.
 • Collega's die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten en elkaar zijn en die welbewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het dienstenpakket van het DAC.
 • Het salaris is conform de CAO Ziekenhuizen, functiegroep 40, maximaal € 2.937,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.
 • Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde omstandigheden behoort een contractverlenging van het tijdelijk dienstverband, dan wel vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Oscar Warmer, Manager DAC, tel 023 - 5588751 of 06 – 12674597 (owarmer@sein.nl) of Nadia van de Graaf, Manager Dagbesteding, tel 023 - 5588771 of 06 - 12653883 (nvdgraaf@sein.nl).

Sollicitatie

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van het vacaturenummer vóór a.s. 31 augustus 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/