HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 4 voor (jong)volwassenen - Gebouw 7

Functienaam

Begeleider niveau 4 voor (jong)volwassenen – Gebouw 7

Ben jij in het bezit van een diploma op minimaal MBO 4 niveau en ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan waar je veel kan leren?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Wij zijn namelijk op zoek naar een prettige en open collega om ons team te versterken.
Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen, bijvoorbeeld in autisme.

Aantal uren per week

24 - 32 uur per week

Functie

Als begeleider niveau 4 zet jij je in voor de veiligheid en gezondheidsbewaking van cliënten  in combinatie met het bieden van warme zorg. Je bent een middel voor hen om een kwaliteit van leven te realiseren die past bij de doelstellingen van SEIN.
Als begeleider niveau 4 werk je nauw samen met de coördinator individueel ondersteuningsplan, draag je zorg voor goede planning en communicatie in het werkproces, coördinatie naar de begeleiders B en ADL medewerkers naast de uitvoering van het dagelijks werk.

Doelgroep

Gebouw 7 biedt ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking, NAH en/of gedragsproblematiek. Het is een woonvoorziening binnen SEIN voor individueel wonen. Binnen dit gebouw bevinden zich 28 appartementen met een inloopvoorziening. Het personeel is geschoold in omgang met gedragsproblematiek, omgang met mensen die een licht verstandelijke beperking hebben, NAH, autismezorg en epilepsiezorg.
De medewerkers bewijzen ook hun diensten aan andere woonvoorzieningen binnen SEIN in de vorm van een BHV team en de-escalatieteam.
Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten staat centraal in de ondersteuning. Deze is gericht op unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt.

Profiel

Je hebt minimaal een MBO diploma niveau 4 en wil je samen met een team in zetten voor mensen met complexe epilepsie, waarbij affiniteit voor mensen met LVB/NAH een pre is. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.
Specifiek voor medewerkers van gebouw 7 is dat zij kalmte uit moeten stralen in hectische situaties. Dit omdat zij lid zijn van het de-escalatieteam van de Cruquiushoeve. Dit stelt eisen aan de fysieke conditie en geestelijke stabiliteit.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een goed opgeleid professioneel team. Als begeleider niveau 4 ben je ingedeeld in functiegroep 40 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.984,00 en maximaal € 2.937,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Maarten Visser, Manager Wonen gebouw 7 algemeen, tel. 06 – 82215185.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet voor 28 september via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/