HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 4 (Logeerhuis de Zonnebloem)

Functienaam

Begeleider niveau 4 (logeerhuis)

Aantal uren per week

28 - 32 uur per week

Werkplek

Wij zijn logeerhuis de Zonnebloem (gebouw 10) en maken onderdeel uit van het RVE Lang-Verblijf van SEIN. De Zonnebloem ligt op de woonlocatie De Cruquiushoeve in Cruquius.
Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan kinderen van 1 tot ongeveer 20 jaar die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Extra zorg en begeleiding heeft voornamelijk te maken vanwege hun epilepsie, stofwisselingziekten of een aanverwante stoornis als autisme, ADHD, hechtingsproblematiek, opvoedingsproblematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag.
Het ontwikkelingsniveau van de kinderen loopt uiteen, waarbij sommige kinderen volledig afhankelijk zijn van jouw zorg en anderen vrijwel volledig zelfstandig functioneren en enkel sturing nodig hebben.
De Zonnebloem valt onder kortdurend verblijf en is het gehele jaar geopend en biedt de volgende opvangmogelijkheden aan: logeren, dagopvang, vakantieopvang, noodopvang, overbruggingszorg en naschoolse opvang.
Een groot aantal kinderen volgt speciaal onderwijs of gaat naar een dagbesteding binnen SEIN of buiten SEIN. Op dit moment maken ongeveer 50 kinderen op basis van WLZ en WMO (PGB of ZIN) gebruik van de Zonnebloem. De Zonnebloem heeft 12 slaapkamers, verdeeld over 2 units van elk 6 kamers.

Als team zoeken wij een begeleider niveau 4

 • Met minimaal een afgeronde MBO opleiding 4 (pedagogisch werk/maatschappelijke zorg) met kennis en ervaring van diverse aandoeningen en beperkingen.
 • Je durft grenzen te stellen, beschikt over doorzettingsvermogen, bent communicatief en sociaal vaardig.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook zeker in staat om in teamverband te functioneren.
 • Je kunt goed 'schakelen' tussen verschillende ontwikkelingsniveaus.
 • Je staat met beide benen op de grond, hebt humor, bent flexibel van aard.

Functie begeleider niveau 4 in het kort

 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de zorg, ondersteuning en begeleiding voor de aan jou toegewezen individuele cliënten. Dit doe je onder begeleiding van een Coördinator IOP. Je coacht samen met je collega's de andere teamleden in de inhoudelijke uitvoering van hun werk en in het zelfstandig optreden.
 • Je draagt samen met de begeleiders zorg voor een tijdelijk woon- en leefklimaat dat past bij de zorgvraag en opvoedingsvraag van het kind in samenspraak met de ouders/verzorgers.
 • Je werkt nauw samen met ouders/verzorgers volgens het (aangepast) individuele ondersteuningsplan. Aan de hand van het intakegesprek stel je het ondersteuningsplan op en één keer per jaar wordt het ondersteuningsplan geëvalueerd.
 • Je wordt gevraagd om het maken van verslagen zoals: herindicatie verslag, zorgbeschrijving PGB.
 • Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd voor de ontwikkeling van het afdelingsbeleid en toekomstvisie van de instelling.
 • Binnen de organisatie heb je geregeld contact met de Cliëntenadministratie en Zorgbemiddeling en zo nodig kan advies gevraagd worden van een gedragswetenschapper.

Verder is het goed om te weten

 • Je werkt in een flexibel rooster waarin dag- en avonddiensten gewerkt worden tussen 07.00 en 22.45 uur.
 • Stichting Epilepsie Instellingen Nederland biedt veel mogelijkheden aan op het gebied van scholingen zoals epilepsie, medicatie, sondevoeding, reanimatie, agressie training, bijwonen van uiteenlopende congressen. Daarnaast is er ruimte om jezelf op verschillende andere vlakken persoonlijk te ontwikkelen.

Wij bieden

 • Een afwisselende baan in een enthousiast en professioneel team, op een afwisselende en dynamische werkplek.
 • Als begeleider niveau 4 ben je ingedeeld in functiegroep 40 conform CAO ziekenhuizen. Het salaris is minimaal € 1.984,00 en maximaal € 2.937,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. 

Informatie

Bij eventuele vragen of wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Vera Wiarda (Manager Logeerhuis a.i.) via telefoonnummer: 023-5588631 of 06-26600858 (bij voorkeur tussen 12.00-18.00 uur) of e-mail: vwiarda@sein.nl.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in deze functie? Graag ontvangen we een motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag voor 11 augustus tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam, houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Een dagdeel meelopen op het logeerhuis is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het inwinnen van referenties maakt eveneens deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke Social Media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overhandigen.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/