HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 4 - Gebouw 6

Functienaam

Begeleider niveau 4 - Gebouw 6

Aantal uren per week

24 - 32 uur per week

Werkplek

In 2020 is het thema van Gebouw 6: kwaliteit van leven & kwaliteit van werk. Gebouw 6  biedt begeleiding aan 28 cliënten die wonen in een appartement. Binnen de mogelijkheden van de cliënt is het streven zo zelfstandig mogelijk te wonen en zoveel mogelijk naar eigen wensen. Naast het hebben van epilepsie kan er onder andere sprake zijn van psychosociale problematiek, een licht verstandelijke beperking, autisme en/of een lichamelijke beperking.  De zorg- en begeleidingsintensiteit van de cliënten, die op basis van de indicatie is vastgesteld, is verschillend. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Gentle Teaching en Competentie Gericht Werken.

Functie

Als begeleider niveau 4 organiseer je op de werkplek en geef je uitvoering aan de dagelijkse ondersteuning van cliënten gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt conform het Individueel Ondersteuning Plan (IOP). Je begeleidt, stimuleert en/of helpt cliënten bij activiteiten in de woon- en leefomgeving, vrijetijdsbesteding, sociale contacten, e.d. Je biedt ondersteuning bij het in stand houden of vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je stelt doelen op, voert ze met je team uit en draagt zorg voor tijdige rapportage en evaluatie van deze doelen van de cliënt. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van een open feedbackcultuur en denk je actief mee in de beleidsontwikkeling o.a. middels participatie in het werkoverleg.

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis op mbo-niveau 4 of hbo in de richting welzijn of verpleegkunde. Je hebt enige kennis van en ervaring met het begeleiden van cliënten met epilepsie, verstandelijke beperkingen en moeilijk verstaanbaar gedrag en kunt eerste hulp verlenen bij aanvallen. Tevens heb je kennis in het eigen vakgebied, kennis van Gentle Teaching en Competentiegericht werken en je hebt affiniteit met het in hun kracht zetten (empowerment) van cliënten.
Naast relativeringsvermogen beschik je over goede zelfreflectie en goede communicatieve kwaliteiten. Verder moet je zelfstandig kunnen werken, doorzettingsvermogen hebben en communicatief en sociaalvaardig zijn. Het hebben van humor en flexibel van aard zijn is absoluut een pré. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van het team. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team in ontwikkeling. Een plezierige collegiale werksfeer met collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten en elkaar zijn en die welbewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van leven van de cliënten. Het salaris is conform de CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 40, maximaal € 3.025,00 bruto per maand (salarispeil 1-1-2021) bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Vera Wiarda, via Manager Wonen via telefoonnummer: 023-5588631 of 06-26600858 (bij voorkeur tussen 12.00-18.00 uur) of e-mail: vwiarda@sein.nl.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/