HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 3 voor (jong)volwassenen - Gebouw 1 en dagbesteding

Functienaam

Begeleider niveau 3 voor (jong)volwassenen – Gebouw 1 en dagbesteding

Aantal uren per week

16 - 24 uur per week

Functie

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan op niveau 3 waar je ook veel kan leren?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Wij zijn namelijk op zoek naar een prettige en open collega om ons team te versterken. Je vindt bij ons een uitdagende en leuke baan in een team van een tikje stoere, enthousiaste collega’s.
Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen zoals agressiebeheersing, reanimatie, autismescholing, gentle teaching.
Als begeleider niveau 3 zet jij je in voor de veiligheid en gezondheidsbewaking van cliënten in combinatie met het bieden van ‘warme zorg’. Je zet je in voor de dagelijkse uitvoering van de zorg rondom de cliënt. Meestal wordt je ingezet op de woning en soms werk je op de dagbesteding.

Beschrijving functie

Het is vroeg in de ochtend, iedereen slaapt nog. Je komt aan op de afdeling, de collega’s van de nachtdienst doen hun overdracht. Iedereen heeft gelukkig een rustige nacht gehad. Met de collega verdeel je de werkzaamheden voor de ochtend. Samen wekken jullie de cliënten. De bewoners vinden het fijn dat dit elke ochtend op dezelfde manier gaat, ze houden van voorspelbaarheid. De bewoners zijn blij je weer te zien na een paar dagen vrij te zijn geweest. Je hebt een drukke dag vandaag. Straks breng je de meeste cliënten naar de dagbesteding en daarna met een andere cliënt naar de huisarts. Je wil je ook nog inlezen voor een nieuwe cliënt die op de afdeling komt wonen. Voor je het weet zit je dienst er weer op.

Doelgroep

Binnen Gebouw 1 wonen mensen met een zeer uiteenlopende zorgvraag. Er wordt ondersteuning geboden bij begeleidings-intensieve zorgvragen. Bij een deel van de cliënten is er naast de begeleidingsvraag sprake van ADL- zorg. De cliënten zijn jong volwassenen, waarbij sprake is van een verstandelijke beperking of hersenletsel. In het gebouw zijn 4 groepen en iedere groep heeft zijn eigen accent en structuur, verzorgingsbehoefte en begeleidingsaanbod. Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen zoals gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen zoals autisme en lichamelijke beperkingen. Het merendeel van de mensen gaat overdag naar het activiteitencentrum (DAC).

Profiel

Je hebt een (zorg) diploma niveau 3 of 4 en je wilt je samen met een team inzetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis humor en relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Maximaal € 2.798,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband begeleider niveau 3, functiegroep 35, exclusief ORT, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO-Ziekenhuizen.
Een plezierige collegiale werksfeer en collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar zijn en die bewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod.
Een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt een vervolgcontract aangeboden.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Melanie Klees of Romee Andringa, Coördinatoren 023- 558 8543. Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en CV zien we graag tegemoet vóór 7 oktober 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

p.s. Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/