HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 3 of 4 voor (jong)volwassenen (Gebouw 1)

Functienaam

Begeleider niveau 3 of 4 (jong)volwassenen - Gebouw 1

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan op niveau 3 of 4 waar je ook veel kan leren?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Wij zijn namelijk op zoek naar een prettige en open collega om ons team te versterken. Je vindt bij ons een uitdagende en nog meer een heel leuke baan in een team van een tikje stoere, enthousiaste collega’s.
Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen te weten:
Agressiebeheersing, reanimatie, epilepsiescholing, autismescholing, gentle teaching. Dit om je kennis en vaardigheden te verrijken.

Aantal uren per week

16 - 32 uur per week

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de 1e etage van gebouw 1. Deze afdeling gaat starten met een nieuwe groep waar cliënten met een intensieve begeleidingsvraag kunnen wonen. Het team zal deels uit medewerkers bestaan die al in gebouw 1 werken en aangevuld worden met nieuwe collega’s die het een uitdaging vinden om een nieuwe groep te starten.
Binnen Gebouw 1 wonen mensen met een zeer uiteenlopende zorgvraag. Er wordt ondersteuning geboden bij begeleidings-intensieve zorgvragen. Bij een enkele cliënt is er ook naast de begeleidingsvraag sprake van intensieve zorg. De cliënten zijn volwassenen van alle leeftijden, waarbij sprake is van een verstandelijke beperking. Iedere groep heeft zijn eigen accent qua mate van structuur, verzorgingsbehoefte en begeleidingsaanbod. Naast epilepsie hebben cliënten bijkomende beperkingen als: gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen en lichamelijke beperkingen.
Het merendeel van de mensen gaat overdag naar het diensten- en activiteitencentrum (DAC). Enkelen krijgen dagbesteding nabij de woning/het gebouw.
Het verhogen van de kwaliteit van leven van de mensen staat centraal in de ondersteuning.

Functie

Als begeleider niveau 3 of 4 zet jij je in voor de veiligheid en gezondheidsbewaking van cliënten in combinatie met het bieden van warme zorg. Je bent een middel voor hen om een kwaliteit van leven te realiseren die past bij de doelstellingen van SEIN.
Als begeleider niveau 4 werk je nauw samen met de coördinator individueel ondersteuningsplan, draag je zorg voor goede planning en communicatie in het werkproces, coördinatie naar de begeleiders niveau 3 en ADL medewerkers naast de uitvoering van het dagelijks werk.
Als begeleider niveau 3 draag je zorg voor de dagelijkse werkprocessen en uitvoering van de zorg rondom de cliënt.

Profiel

Je hebt een (zorg) diploma niveau 3 of 4 en je wilt je samen met een team inzetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien conform het rooster van de woning. Nachtdiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis humor en relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Maximaal € 2.798,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband begeleider niveau 3, functiegroep 35. En maximaal € 2.937,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband begeleider niveau 4, functiegroep 40. Exclusief ORT en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO-Ziekenhuizen;
Een plezierige collegiale werksfeer en collega’s die zorgzaam, loyaal en betrokken naar cliënten, hun verwanten/vertegenwoordigers en elkaar zijn en die bewust werken aan geleidelijke verbeteringen van de kwaliteit van het zorg- en begeleidingsaanbod.
Een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar (voor externe kandidaten). Bij goed functioneren wordt een vervolgcontract aangeboden.

Informatie

Meer informatie vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN.
Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Michiel van Maaren, manager wonen via telefoonnummer: 0682221566 of e-mail: mvmaaren@sein.nl

Sollicitatie

Je motivatiebrief en CV zien we graag tegemoet vóór 7 mei 2020 via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.