Het leuke van werken op Gebouw 9

"Wij vormen een hecht team op Gebouw 9. We hebben het heel gezellig met elkaar, maar kunnen ook echt op elkaar bouwen. Kom jij ons team versterken?"

HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider niveau 3 of 4 voor cliënten met intensieve begeleiding (Gebouw 9)

Functienaam

Begeleider Niveau 3 of 4 voor cliënten met intensieve begeleiding (Gebouw 9)

Sta je stevig in je schoenen en heb je affiniteit met cliënten die het moeilijk vinden om regie te nemen binnen hun eigen leven? Lijkt het je leuk hen hierin te ondersteunen en hen voorspelbaarheid en structuur te bieden? Heb je bovendien een diploma niveau 3 of 4? Of volg je een opleiding en/of ben je bereid een opleiding te volgen? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen.

Doelgroep

Gebouw 9 is gespecialiseerd in het omgaan en begeleiden van cliënten waar naast epilepsie vaak sprake is van een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en/ of autisme, maar ook moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben, afhankelijk van hun mogelijkheden, behoefte aan verzorging, begeleiding en structurering in een veilige omgeving. Het verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten is kernpunt in de ondersteuning. De ondersteuning is gericht op de unieke hulpvragen, doelen, behoeftes en mogelijkheden van iedere cliënt.

Functie

Als begeleider niveau 3 of 4 begeleid en ondersteun je cliënten op basis van het multidisciplinair samengestelde, individuele ondersteuningsplan. Je helpt hen bij het adequaat omgaan met ADL-zorg, omgang met andere cliënten, omgang met familie, bij recreatie- en dagbestedingsactiviteiten. Daar waar mogelijk stimuleer je hun vaardigheden, maar je biedt ook blijvende ondersteuning bij zaken die cliënten niet op eigen kracht kunnen uitvoeren. Als begeleider niveau 4 werk je ook onderdelen van het ondersteuningsplan zelfstandig uit en hebt hier contact over met de cliënt en/of diens vertegenwoordigers. Je denkt mee over het beleid in de zorginhoudelijke/organisatorische overlegvormen. Je werkt in onregelmatige diensten volgens het rooster. Het nachtelijke toezicht is centraal geregeld.

Profiel

Als begeleider niveau 3/4 bied je op professionele wijze dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan cliënten conform het individuele ondersteuningsplan (IOP). Je kunt  activiteitenplannen ten uitvoer brengen en indien vereist opstellen. Je ondersteunt bij het opstellen, uitvoeren, rapporteren en evalueren van het ondersteuningsplan van de cliënt. Voor collega’s en bovenal voor de cliënten en hun vertegenwoordigers ben je aanspreekbaar op je professionele bijdrage.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek met doorgroeimogelijkheden in een leuk team. Aantal uren per week: 8-32 uur. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris voor niveau 3 is maximaal € 2.798,00 bruto per maand. Op niveau 4 is het salaris maximaal € 2.937,00 in functiegroep 40. Dit is exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering zowel als een vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.

Informatie

Meer informatie over o.a. de doelgroep en woonvoorzieningen vind je onder woonzorg en dagbesteding bij SEIN. Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Marja Hermsen, Manager Wonen Gebouw 9, telefoon: 023 - 5588904.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.  Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.