HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider Niveau 3 voor dagbesteding

Functienaam

Begeleider Niveau 3 voor dagbesteding (DAC)

Heb jij een diploma niveau 3 dat in de zorg past en wil je cliënten graag begeleiden bij hun dagbesteding?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen, bijvoorbeeld in autisme. 

Aantal uren per week

16-32 uur per week 

Info algemeen

SEIN verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen.
Bij SEIN zetten zo’n 1400 medewerkers zich in voor optimale zorg. Daarvoor beschikt SEIN over dertien poliklinieken, twee klinieken, drie slaap-waakcentra, drie woonlocaties, dagbesteding en een school voor speciaal onderwijs.

Doelgroep

De dagbesteding van SEIN wordt bezocht door kinderen, jongeren en volwassen die binnen en buiten SEIN wonen. Deze cliënten kunnen vanwege hun beperkingen niet werken of meekomen op school. Zij kunnen bij de dagbesteding kiezen uit een breed activiteitenaanbod op allerlei niveaus. De activiteiten zijn onderverdeeld in arbeidsmatige, zorgintensieve en begeleidingsintensieve activiteiten. Bij de arbeidsmatige activiteiten wordt met de cliënten gewerkt aan het maken van een eindproduct. Bij de zorgintensieve activiteiten wordt gewerkt aan het in stand houden van kennis en vaardigheden. Bij de begeleidingsintensieve activiteiten krijgen de cliënten veel veiligheid door een duidelijke dag structurering. Er zijn vacatures in diverse teams, vooral voor cliënten met een begeleidingsintensieve hulpvraag en in mindere mate met een zorgintensieve hulpvraag.
Er wordt bij de dagbesteding altijd rekening gehouden met de mogelijkheden van de cliënt en gewerkt aan doelen per cliënt.

Functie

Als begeleider Niveau 3 op het DAC bied je op professionele wijze activiteiten, passend bij wensen en mogelijkheden van de cliënt zoals beschreven in het individuele ondersteuningsplan. Je ondersteunt bij het opstellen, uitvoeren, rapporteren en evalueren van het activiteitenplan van de cliënt. Je kunt omgaan met epilepsie en verleent eerste hulp bij aanvallen. Tevens denk je mee over beleidsontwikkeling en neem je actief deel aan werkoverleg.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 3  en wil je samen met een team in te zetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. De bereidheid om 1 tot 2 ochtenden per week op te starten in een van onze woningen en diensten te doen volgens de DAC roosterplanning op doordeweekse werkdagen. Een flexibele houding en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn  nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider niveau 3 ben je ingedeeld in functiegroep 35 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 1.792,- en maximaal € 2.665,- bruto per maand, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag), bij een volledig dienstverband en zowel een vakantietoeslag als eindejaarsuitkering van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling. Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie. 

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld hierbij het vacaturenummer 1903.09/OW. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.