HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBedrijfsjurist (verlengde sluitingstermijn!)

Functienaam

Bedrijfsjurist

Aantal uren per week

28-32 uur

Informatie algemeen

Je komt te werken in een dynamische organisatie, bij de afdeling Concern- en BestuursOndersteuning (CBO). Deze afdeling bestaat uit ca. 14 personen en adviseert en ondersteunt de raad van bestuur en het hoger management over beleidsontwikkeling en –uitvoering en is in deze vacature specifiek gericht op wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg. Er is per direct een vacature beschikbaar vanwege het vertrek van de huidige medewerker.
Je werkt vanuit het Herenhuis, gelegen op het terrein van Meer en Bosch te Heemstede en ressorteert hiërarchisch onder de secretaris van de raad van bestuur. Je werkt nauw samen met de strategisch adviseur kwaliteit en veiligheid en de strategisch adviseur informatieveiligheid en privacy.

Functie

Je adviseert en ondersteunt de raad van bestuur op verschillende vlakken bij juridische aangelegenheden en samenwerkingsverbanden.

  • Je coördineert afhandeling van klachten, claims en interne onderzoeken;
  • Geeft proactief advies en ondersteuning aan de RVE-directie en medische stafbestuur in gezondheidsrecht, privacy en AVG;
  • Vervult de rol van Functionaris Gegevensbescherming voor de organisatie
  • Vervult waar nodig een regierol in contact met externe juristen;
  • Vertegenwoordigt indien nodig de organisatie in juridische procedures;
  • Geeft voorlichting over beleid gestoeld op wet- en regelgeving:
  • Onderhoudt het netwerk op dit expertisegebied.

Als bedrijfsjurist adviseer je op strategisch niveau, maar kan daarbij een concrete vertaling maken naar de diverse doelgroepen in de organisatie. Je volgt wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de gezondheidszorg en speelt hier tijdig op in. Je ondersteunt en adviseert bij beleidsvraagstukken en verricht (intern) onderzoek en voert analyses uit. Daarnaast formuleer en breng je beleidsadviezen uit en beoordeel je overeenkomsten en contracten. Ook neem je (op uitnodiging) deel aan projecten c.q. werkgroepen op diverse beleidsgebieden waar vanuit het vakgebied inbreng nodig is. Je participeert in overlegsituaties van de afdeling en/of daarbuiten, zoals het zorgverkoopteam en neemt als interne auditor deel aan de interne audits.

Profiel

Voor de functie is een minimaal werk- en denkniveau op academisch niveau vereist. We zoeken een jurist die kennis heeft van gezondheidsrecht en actuele kennis van wet- en regelgeving op diverse beleidsgebieden. Daarnaast is ervaring met onderzoekmethoden en veranderingsprocessen vereist;
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, tact, geduld en overtuigingskracht. Naast goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid noodzakelijk voor het schrijven van beleidsvoorstellen en het verstrekken van adviezen. Daarnaast communiceer je soepel met diverse contacten waaronder ook met project-/werkgroepen;
Voor het beschrijven en presenteren van beleidsadviezen is het van belang dat je over adviesvaardigheden beschikt. Systematisch werken is van belang bij het doen van onderzoek en analyses en objectiviteit bij het evalueren van resultaten;
Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die over aantoonbare ervaring in juridische aangelegenheden beschikt en tevens over advies op gebied van wet- en regelgeving en werkervaring in de zorgsector.

Wij bieden

Een uitdagende, leuke en veeleisende baan en een aanstelling voor bepaalde tijd van 1 jaar; Maximaal € 5620,- bruto per maand, functiegroep 65, bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering van 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen.

Informatie

Bertine Warmerdam-Teuwissen, secretaris Raad van Bestuur tel. 023-55 88 403 of 06-3081 2121.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 26 maart a.s. via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omrent Gedrag te kunnen overleggen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 30 maart 2021 in de middag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PS wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op! Lees hier het artikel: SEIN krijgt keurmerk goed werkgeverschap.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/