HomeWerken bij SEINAlle vacaturesArts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Functienaam

Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Aantal uren per week

32 uur per week

Werkplek

De sector Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling op de locaties Meer & Bosch en Cruquiushoeve. Hier verblijven mensen met epilepsie die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Naast de veelal aanwezige verstandelijke beperking, spelen ook andere zaken daarbij een rol, zoals een lichamelijke beperking en psychosociale- of gedragsproblematiek al dan niet op basis van een genetisch bepaalde of verworven aandoening. De sector biedt plaats aan 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 90 plaatsen zijn en ‘De Cruquiushoeve’ te Cruquius met 280 plaatsen.
De AVG en huisartsen ressorteren evenals de andere behandeldisciplines, onder het Gezondheidscentrum en maken deel uit van de sector Lang Verblijf. Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg. Er bestaat een intensieve samenwerking tussen alle disciplines.

Functie

Je verleent samen met 4 parttime collega-artsen (AVG en huisartsen) algemene medische zorg en AVG-specifieke zorg. Ook worden consulten verricht op de observatieafdelingen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de begeleiders van cliënten. Je onderhoudt contacten met familie/wettelijk vertegenwoordigers ten aanzien van de medische behandeling. Tevens verzorgt je de medisch inhoudelijke inbreng in multidisciplinaire overlegvormen. Je ontwikkelt mede beleid op medisch-inhoudelijk gebied. Als behandelaar overleg je met de neurologen van SEIN over de epilepsiezorg. Er is regelmatig FTO met de apotheker. Bij belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek wordt alle medewerking verleend. SEIN Lang Verblijf  is in samenwerking met het slaap-waakcentrum bezig met het opzetten en ontwikkelen van slaaponderzoek specifiek bij mensen met een verstandelijke beperking. Van jou wordt verwacht hiertoe een actieve bijdrage te leveren.

Profiel

Je bent een geregistreerd Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) of AVG in opleiding. Je beschikt over organisatorische kwaliteiten. Sociale vaardigheden zijn vereist voor intensieve contacten met cliënten, ouders/familie en begeleiders. Overtuigingskracht en het vermogen te motiveren en stimuleren zijn hierbij van belang. Nieuwe medewerkers dienen een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen en te overleggen.

Wij bieden

Een boeiende en uitdagende werkomgeving met eigen inbreng, initiatief en verantwoordelijkheden. Rechtspositie en inschaling zijn marktconform de CAO-Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 70 met een maximum salaris van € 6.345,- bruto per maand.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cécile Verdegaal, AVG,  
tel. 023-558 8816 of Irene Vijfvinkel, Manager Gezondheidscentrum, tel 023-558 8801.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Houd daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. 
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.