HomeWerken bij SEINAlle vacaturesAllround HR-adviseur met verzuim expertise

Functienaam

Allround HR-adviseur met verzuim expertise
-een resultaatgerichte teamplayer die het verschil maakt-

Ben je een ervaren HR-adviseur en thuis in verzuimmanagement? Of heb je verzuim als expertise en wil je je (verder) ontwikkelen als allround HR-adviseur/business partner? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij SEIN.

Aantal uren per week

24 uur

Inhoud functie en plaats in de organisatie

Je adviseert – gevraagd en ongevraagd - directie en managers van de RVE Lang Verblijf op het brede HR-vlak en hebt als speerpunt binnen je functie het verzuimmanagement. In 2018 heeft de RVE het gedragsmodel bij verzuim omarmd en is met de implementatie hiervan begonnen. Je bent vertrouwd met dit model en coacht en adviseert de leidinggevenden hierin. Daarnaast ben je  aanjager van de verdere implementatie van dit model binnen de RVE. Maar goed personeelsmanagement houdt natuurlijk meer in dan alleen het verzuim te managen. Daarom coach je onze managers ook op hoe medewerkers (meer) werkplezier hebben, veranderingen geïmplementeerd worden en hoe de CAO geïnterpreteerd moet worden.
Als HR-adviseur maak je deel uit van een team RVE-adviseurs met verschillende vakgebieden, zoals HR, recruitment, opleidingen en communicatie. Dit team wordt aangestuurd door de projectmanager HRM.

Profiel

Je beschikt uiteraard over de vakinhoudelijke kennis en kunde die nodig is voor optimale uitvoering van jouw functie. Hieronder valt onder andere:
·         Relevante opleiding op minimaal HBO niveau;
·         Ervaring met verzuimmanagement en projectmatig werken;
·         Zowel adviserend als beleidsmatig sterk;
·         Communicatief (mondeling en schriftelijk) en contactueel vaardig;
·         Initiatiefrijk;
·         Analytisch vermogen.

Wij bieden

·         Een functie met veel zelfstandigheid en ruimte om je eigen werk vorm te geven binnen een  professioneel en enthousiast team.
 ·        Een arbeidsovereenkomst van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
·         Je valt onder de Cao Ziekenhuizen met een inschaling in salarisschaal 55, maximaal  € 3.917,00 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
·         Een 13e maand en een vakantietoeslag van elk 8,33%.
·         Een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met volop kansen voor ontwikkeling en opleiding.

Informatie

Als je meer informatie over de functie wilt of eerst eens een kijkje in de keuken wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Hans Wagenaar, Projectmanager HRM, tel: 023-5588461 / 06-10362337 of Jan-Pieter Rijkenberg, Adviseur HRM, tel: 023-5588464. Via de mail kan ook: hwagenaar@sein.nl of jprijkenberg@sein.nl.
Als deze vacature voor jou nog niet op het juiste moment komt, maar je kent mensen voor wie dit een interessante uitdaging is, dan wordt delen zeker op prijs gesteld.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan dan ontvangen wij graag je motivatie en CV onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer via de link ‘direct solliciteren’ hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.