Functienaam

Accounting Manager

Aantal uren per week

28-32 uur

Werkplek

De vacature is ontstaan op de afdeling Financiën. Je komt te werken op een prachtige locatie in het mooie Heemstede (tijdelijk Cruquius). Wil jij werken bij een organisatie met een prachtig doel? Heb je uitgebreide Accountingervaring en zou je graag 28-32 uur per week willen werken? Reageer dan nu!

Functie

Als Accounting Manager zorg je ervoor dat de complexe administratie binnen jouw afdeling op orde is. Door jouw overzicht kun je zowel interne als externe stakeholders voorzien van accurate analyses en inzichten. Je weet de mensen om je heen inhoudelijk uit te dagen om samen te komen tot de beste oplossing. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving binnen de branche en past waar nodig de processen hierop aan. Binnen SEIN wordt veel gewerkt in projectteams. Jij zult hier vanuit jouw expertise de leiding in nemen.
Takenpakket
•             Op boekhoudkundig gebied verricht je diverse taken zoals het bewaken van tussenrekeningen, de balansdossiers en verschillende controlewerkzaamheden. Hiernaast coördineer je op proactieve wijze de werkzaamheden van de administrateurs binnen het team.
•             Je bent de ‘spin in het web’ voor financiële management informatie, de begroting en subsidies.
•             Je fungeert als key-user van het boekhoudpakket LucaNet en Power BI.
•             Je neemt altijd initiatief op mogelijke procesverbeteringen en krijgt hier ook de ruimte voor.

Profiel

•             HBO denk- en werkniveau;
•             Ruime boekhoudkundige ervaring;
•             Affiniteit met de zorg;
•             Kennis van relevante wet- en regelgeving is een pré;
•             Sterke sociale vaardigheden;
•             Een hoge mate van accuratesse.

Wij bieden

Het salaris is conform de CAO Ziekenhuizen, functiegroep 50, maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% en een uitstekende pensioenregeling bij pensioenfonds PGGM. Daarnaast zijn er mooie ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch én persoonlijk gebied. De aanstelling is voor de duur van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aldo van de Stolpe, Manager Financiën: 023 – 5588407.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag vóór 25 augustus a.s. tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 35.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.